Libnet.ro
UNICEF

09:45

Senatul a adoptat proiectul de modificare a Codului penal

B1 B1,
Senatul a adoptat proiectul de modificare a Codului penal

Senatul a adoptat, miercuri, proiectul de modificare a Codului penal, asa cum a fost el elaborat de Comisia speciala condusa de Florin Iordache. Au fost 75 de voturi pentru, 32 de voturi impotriva si o. continuă pe B1

Proiectul de modificare a Codului penal, adoptat de senatori in forma elaborata de Comisia Iordache / Modificarile contestate

Senatul a adoptat miercuri proiectul de modificare a Codului penal, in forma in care a fost elaborat de Comisia speciala privind legile Justitiei, care cu o zi in urma l-a dezbatut si votat pe repede inainte. Proiectul contine mai multe prevederi contestate, referitoare, printre aletele, la reducerea termelor de prescriptie, abrogarea infractiunii de neglijenta in serviciu si limitarea la un an a perioadei pentru denunt. Opozitia a acuzat PSD ca face orice pentru a-l scapa pe Liviu Dragnea si a criticat graba cu care se doreste aprobarea noilor prevederi legislative.

Plenul Senatului a adoptat proiectul de modificare a Codului penal

Plenul Senatului a adoptat miercuri proiectul de modificare a Codului penal, asa cum a fost elaborat de Comisia speciala privind legile Justitiei. S-au inregistrat 75 de voturi pentru, 32 de voturi impot.

Plenul Senatului a adoptat proiectul de modificare a Codului penal

Plenul Senatului a adoptat astazi proiectul de modificare a Codului penal, asa cum a fost elaborat de Comisia speciala privind legile Justitiei.

Noua varianta a Codului Penal, adoptata in Comsia lui Iordache

Luna si schimbarile la Codul Penal. Comisia parlamentara speciala pentru legile justitiei, condusa de Florin Iordache, a adoptat, marti, o noua varianta a Codului Penal. Au fost eliminate din forma trimisa.

Parlamentul a adoptat proiectul cu privire la solictarea lui Klaus Iohannis referitor la organizarea referendumului

Update:Parlamentul a adoptat, miercuri, cu 263 de voturi pentru, noua impotriva si o abtinere, proiectul de hotarare privind solicitarea presedintelui Klaus Iohannis referitoare la organizarea unui.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )