Libnet.ro
UNICEF

05:00

Traian Basescu: Frans Timmermans s-a repezit ca berbecul. Nu avea dreptul sa faca referire la modificarile Codului Penal (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Frans Timmermans s-a repezit ca berbecul. Nu avea dreptul sa faca referire la modificarile Codului Penal (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu pune pe seama campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare declaratiile prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, care a avertizat Guvernul PSD-ALDE sa nu. continuă pe B1

Tudorel Toader, anunt dupa atacurile lui Frans Timmermans: Numirile de procurori in Uniunea Europeana sunt politice

Tudorel Toader, va face delaratii de presa, miercuri, la ora 15: 00, la Ministerul Justitiei, dupa atacurile lansate de prim - vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans. Frans Timmermans, prim-.

O postare a lui Frans Timmermans despre lalele a fost atacata de trolli romani cu mesaje jignitoare

O armata de trolli s-a activat, miercuri, pe pagina de Facebook a prim-vicepresedintele Comisiei Europene CE), Frans Timmermans, dupa ce acesta a avertizat Guvernul de la Bucuresti sa nu ia masuri care sa afecteze sistemul judiciar. O postare a lui Timmermans despre florile din parcul Keukenhof Olanda) a fost asaltata cu sute de mesaje jignitoare, toate in limba romana.

Un mesaj postat de Frans Timmermans in memoria unui fost diplomat a fost atacat de trolli romani cu mesaje jignitoare

O armata de trolli s-a activat, miercuri, pe pagina de Facebook a prim-vicepresedintele Comisiei Europene CE), Frans Timmermans, dupa ce acesta a avertizat Guvernul de la Bucuresti sa nu ia masuri care sa afecteze sistemul judiciar. Mesajul lui Timmermans postat in memoria unui fost diplomat, iubitor al florilor din parcul Keukenhof Olanda), a fost asaltat cu sute de mesaje jignitoare, toate in limba romana.

Ilan Laufer, consilierul Vioricai Dancila, ATAC DUR la adresa lui Frans Timmermans: Tratati Romania ca pe o colonie, cu presiuni si amenintari, iar apoi ne dati lectii cu privire la statul de drept

Ilan Laufer, consilier al premierului Viorica Dancila, a lansat un atac dur la adresa prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, in contextul in care acesta a avertizat Guvernul PSD-ALDE sa nu.

Ilan Laufer, atac la Frans Timmermans: Romania nu este colonia dumneavoastra

Ilan Laufer, proaspatul lider al organizatiei PSD din Statele Unite, l-a atacat miercuri pe prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, spunand despre acesta ca este intr-o campanie electorala si ca trateaza Romania ca pe o colonie personala.

Europarlamentarul Norica Nicolai, reactie la discursul lui Frans Timmermans: Doar atacuri care, cu siguranta, au o motivatie politica si electorala

Europarlamentarul ALDENorica Nicolai a avut o prima reactie dupa discursul lui Frans Timmermans, spunand ca este unul pur electoral. Doar atacuri care, cu siguranta, au o motivatie politica si.

Frans Timmermans: Doamna Kovesi este candidata preferata de Parlamentul European

Vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat ca Laura Codruta Kovesi, fosta sefa a DNA, este candidata preferata de Parlamentul Europeanpentru a ocupa postul de procuror-sef.

Frans Timmermans, afirmatii dure despre statul de drept in Romania: Avertizez Guvernul roman sa nu intreprinda actiuni care sa afecteze sistemul judiciar

Vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a facut o serie deafirmatii dure cu privire la statul de drept in Romania. As vrea sa avertizez Romania, Guvernul roman sa nu intreprinda.

Tudorel Toader atenteaza la scaunul lui Frans Timmermans

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a publicat luni pe pagina sa de Facebook o fotografie din biroul de la Bruxelles, unde s-a asezat pe locul rezervat prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, un constant critic al reformelor din justitie, Frans Timmermans.

Traian Basescu spune ca pensionarii au fost pacaliti cu peste 3,8 miliarde de lei din cauza anularii indexarii la inceput de an/ Vezi ce calcule a facut fostul presedinte

Pensiile ar fi fost mai mari in 2018 si 2019 daca sistemul de indexare la 1 ianuarie ar fi fost mentinut, sustine fostul presedinte Traian Basescu, acum candidat la europarlamentare din partea PMP. Traian Basescu a prezentat pe Facebook o serie de calcule pentru a demonstra ca suma totala cu care pensionarii au fost pacaliti depaseste 3,8 miliarde de lei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )