Libnet.ro
UNICEF

15:15

Traian Basescu (PMP): Iohannis sa-i toace pe cei de la PSD. Mingea e la el. Sper sa le umple plasa de goluri

B1 B1,
Traian Basescu (PMP): Iohannis sa-i toace pe cei de la PSD. Mingea e la el. Sper sa le umple plasa de goluri

Fostul presedinteTraian Basescua declarat ca PSD a dat dovada, din nou, de lasitate, incercand sa transfere in responsabilitatea Ministrului Justitiei si a Guvernului modificarile la Codul. continuă pe B1

Traian Basescu isi explica absenta de la consultarile cu Iohannis: Nu am functie de decizie, ci doar de influenta in PMP

Traian Basescu a explicat duminica seara motivul pentru ca a lipsit din delegatia PMP de la consultarile de la Palatul Cotroceni, convocate de presedintele Klaus Iohannis, pe tema referendumului pe.

Ce au discutat Traian Basescu si Tudorel Toader la Parlament

Senatorul PMP Traian Basescu afirma ca PSD a incercat sa transfere in responsabilitatea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, modificarile la Codul penal, sperand ca, in cazul unei remanieri guvernamentale, s.

Traian Basescu, la Chisinau: Vom mentine idealul Unirii pana cand aceasta se va intampla. Cu sau fara voia oamenilor politici, Unirea se va produce (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a reafirmat duminica, la Chisinau, ca obiectivul PMP este acela de realizare a Unirii Romaniei cu Republica Moldova si a subliniat ca vointei popoarelor nu i se pot opune.

Traian Basescu: O mare problema a UE este nationalismul populist (VIDEO)

Traian Basescu, presedintele de onoare al PMP, a declarat duminica, la Chisinau, ca nationalismul populist este, in prezent, una dintre cele mai mari probleme ale Uniunii Europene. O alta mare.

Traian Basescu, despre apelurile din UE privind incetarea anchetarii lui Kovesi: Sunt EXCESE! Ce sanse ii da fostul presedinte pentru functia de procuror-sef european

Traian Basescu a intervenit in scandalul candidaturii Laurei Codruta Kovesi pentru functia de procuror sef-european. Fostul presedinte considera ca solicitarile venite din UE pentru incetarea anchetarii lui.

Traian Basescu, despre trimiterea in judecata a Dosarului Revolutiei: Domnul Lazar a facut o operatiune de PR esuata, din pacate

Traian Basescu il critica in termeni duri pe Procurorul General al Romaniei, pentru trimiterea in judecata a Dosarului Revolutiei. Fostul sef de stat considera ca demersul reprezinta o operatiune de PR a.

Traian Basescu, in scandalul in care este implicat Augustin Lazar: Procurorul General ar trebui sa demisioneze singur. Daca nu, presedintele sa il elibereze din functie

Traian Basescu intervine in scandalul in care este implicat Augustin Lazar, Procurorul General al Romaniei. Fostul sef de stat considera ca pe fondul atmosferei care s-a creat, Lazar ar trebui sa.

Traian Basescu: Daca as fi sef de stat nu as avea somn pentru ca Republica Moldova nu are securitatea asigurata (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica, la Chisinau, ca daca ar fi sef al statului nu ar avea somn pentru ca Republica Moldova nu are securitatea asigurata. Daca intr-o n.

Traian Basescu: in viata politica din Romania este un macel. E o fantezie de campanie (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a catalogat duminica, la Chisinau, drept o fantezie de campanie ceea ce se intampla in acest moment, in Romania. Asta pentru ca se vorbeste mai putin despre Uniunea Eu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2753 seconds )