Libnet.ro
UNICEF

14:01

Florin Iordache: Comisia de la Venetia a fost indusa grav in eroare. Afirmatii din raport reflecta manipularea crasa la care au fost supusi expertii

Adevărul Adevărul,
Florin Iordache: Comisia de la Venetia a fost indusa grav in eroare. Afirmatii din raport reflecta manipularea crasa la care au fost supusi expertii

Presedintele Comisiei speciale pentru legile Justitiei, Florin Iordache, a reactionat, in mod oficial, pe tema raportului emis de Comisia de la Venetia, afirmand, intr-un comunicat de presa, ca argumentele prezentate in document reflecta manipularea crasa la care au fost supusi expertii. Acesta a reiterat faptul ca asteapta decizia CCR privind Codurile penale, dar si ca unele recomandari ale Comisiei privind legile justitiei vor fi ignorate. continuă pe Adevărul

Florin Iordache: Comisia de la Venetia, indusa n eroare de presedintele Romniei, Kovesi, Lazar. O parte dintre recomandari vor fi preluate n viitoare proiecte

Deputatul Florin Iordache, presedintele comisiei speciale pe legile justitiei, a declarat ca diferentele dintre raportul preliminar si raportul final al Comisiei de la Venetia pe Legile Justitiei arata faptul ca reprezentantii acesteia au fost indusi in eroare de catre o parte dintre reprezentantii autoritatilor romane cu care s-au intalnit, numindu-i pe presedintele Klaus Iohannis, fosta sefa DNA Laura Codruta Kovesi si procurorul general Augustin Lazar.

Florin Iordache: Nu vom prelua toate recomandarile Comisiei de la Venetia

Florin Iordache, presedintele comisiei parlamentare privind legislatia din justitie, a declarat luni ca Romania nu va prelua toate recomandarile Comisiei de la Venetia. De altfel, acesta i-a acuzat pe.

Florin Iordache: Nu vor fi preluate toate recomandarile Comisiei de la Venetia

Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei, deputatul PSD Florin Iordache, a declarat luni la RFI ca recomandarile Comisiei de la Venetia nu vor fi preluate in totalitate si s-a declarat dezamagit de faptul ca acest for.

Florin Iordache: Nu vor fi preluate in totalitate recomandarile Comisiei de la Venetia. Prioritare sunt deciziile CCR

Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei, deputatul PSD Florin Iordache, a declarat luni la RFI ca recomandarile Comisiei de la Venetia nu vor fi preluate in totalitate si s-a declarat.

Ludovic Orban a povestit cum s-a facut de ras Florin Iordache in fata expertilor Comisiei de la Venetia

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca deputatul PSD Florin Iordache a cerut expertilor Comisiei de la Venetia asistenta in elaborarea modificarilor la Legile Justitiei, dar acestia i-au dat o lectie.

Oficialii romani au mintit Comisia de la Venetia. Dar au fost prinsi

La cel putin trei articole importante din legislatia penala, autoritatile romanesti au transmis Comisiei de la Venetia versiuni diferite in limba engleza fata de textele adoptate de Parlament, cu scopul de a prezenta variante mai moderate si mai conforme standardelor internationale. Expertii europeni au sesizat insa erorile si au analizat textul original, nu cel alterat.

Iordache sfideaza Comisia de la Venetia: Nu vom prelua toate recomandarile Comisiei. Peste jumatate din magistratii din Romania au avut dosare

Presedintele Comisiei privind legislatia din justitie, Florin Iordache, a declarat luni laRFIca este dezamagit de Comisia de la Venetia si ca parlamentarii nu vor tine cont de toate recomandarile forului european.

Culisele sedintei in care Comisia de la Venetia a nimicit reforma PSD din Justitie. Ce au spus Toader, Iordache si Nicolicea in apararea Parlamentului

Oficiali prezenti vineri la reuniunea Comisiei de la Venetia au dezvaluit, in exclusivitate pentru Adevarul, ce s-a discutat in spatele usilor inchise. Ce au spus avocatii PSD Florin Iordache si Eugen Nicolicea si cum s-a comportat Tudorel Toader, aflat intr-o pozitia ingrata: de membru al Comisiei de la Venetia si de ministru al Justitiei, sustinut de o coalitie care a rescris Codurile penale in interesul infractorilor.

Nu preluam toate recomandarile Comisiei de la Venetia

Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei, deputatul PSD Florin Iordache, a declarat astazi la RFI ca recomandarile Comisiei de la Venetia nu vor fi preluate in totalitate si s-a declarat dezamagit de faptul ca acest for european s-a antepronuntat, fara sa astepte deciziile CCR.

ştiri din Politica

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )