Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul justitiei, in birou la Dragnea. Liderii coalitiei ar putea discuta despre ordonanta privind codurile penale

Hotnews Hotnews,
 Ministrul justitiei, in birou la Dragnea. Liderii coalitiei ar putea discuta despre ordonanta privind codurile penale

Ministrul Justitiei Tudorel Toader discuta, marti, cu liderii PSD si ALDE, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, dar si cu premierul Viorica Dancila, in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, subiectul fiind, cel mai probabil, ordonanta de urgenta de modificare a codurilor penale. continuă pe Hotnews

Ministrul justitiei, in birou la Dragnea. Liderii coalitiei discuta despre ordonanta privind codurile penale

Ministrul Justitiei Tudorel Toader discuta, marti, cu liderii PSD si ALDE, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, dar si cu premierul Viorica Dancila, in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, subiectul fiind ordonanta de urgenta de modificare a codurilor penale.

UPDATE Ministrul Justitiei, in birou la Dragnea. Liderii coalitiei au discutat despre ordonanta privind codurile penale

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a discutat, marti, cu liderii PSD si ALDE, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, dar si cu premierul Viorica Dancila, in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, subiectul fiind ordonanta de urgenta de modificare a codurilor penale.

Ministrul Justitiei ii da replica lui Klaus Iohannis, dupa ce acesta a atacat din nou Guvernul pe tema ordonantelor de urgenta

Ministrul Justitiei ii da replica lui Klaus Iohannis, dupa ce acesta a atacat din nou Guvernul pe tema ordonantelor de urgenta. Tudorel Toader spune ca emiterea acestor acte este prevazuta in Constitutte,.

Momente de tensiune la sedinta din Parlament intre liderii coalitiei si presedintele Klaus Iohannis

Au fost momente de tensiune la sedinta din Parlament in ceea ce priveste relatia celor din coalitie cu presedintele Klaus Iohannis. Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu nu l-au intampinat pe.

Ministrul Justitiei reactioneaza in scandalul urias in care este implicat Augustin Lazar

Avem reactia ministrului Justitiei dupa dezvaluirile care indica faptul ca Augustin Lazar ar fi tinut in inchisoare un detinut politic care indeplinea toate conditiile pentru a fi eliberat. Tudorel.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )