Libnet.ro
UNICEF

01:05

CU PRIVIRE LA MODIFICAREA CODURILOR PENALE: Lazar i-a trimis lui Toader observatiile procurorilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CU PRIVIRE LA MODIFICAREA CODURILOR PENALE: Lazar i-a trimis lui Toader observatiile procurorilor

Procurorul general Augustin Lazar i-a transmis, astazi, ministrului Justitiei, Tudorel Toader, observatiile formulate de procurori cu privire la propunerile de modificare a legilor Justitiei, respectiv Codurile penale, Legea 78/2000 si proiectul de act normativ referitor la contestatia in anulare. continuă pe Ziarul Bursa

CU PRIVIRE LA MODIFICAREA CODURILOR PENALE: Lazar i-a trimis lui Toader observatiile procurorilor

Procurorul general Augustin Lazar i-a transmis, astazi, ministrului Justitiei, Tudorel Toader, observatiile formulate de procurori cu privire la propunerile de modificare a legilor Justitiei, respectiv Codurile penale, Legea 78/2000 si proiectul de act normativ referitor la contestatia in anulare.

Toader sustine ca se justifica o ordonanta de urgenta pentru modificarea codurilor penale: Sunt multe decizii ale CCR care nu au fost transpuse in Codul penal

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca se justifica urgenta modificarii codurilor penale, intrucat sunt multe decizii ale Curtii Constitutionale si Directive europene care trebuie transpuse in legislatia penala, precum confiscarea extinsa si consolidarea prezumtiei de nevinovatie.

Nelu Barbu: Guvernul nu a adoptat miercuri vreo OUG pentru modificarea Codurilor penale

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Nelu Barbu, a informat miercuri seara, la finalul sedintei saptamanale a Executivului, ca in cadrul reuniunii nu a fost adoptat niciun act normativ care sa modifice Codurile penale.

Magistratii reiau protestele fata de modificarea codurilor penale. Anuntul a fost facut de procurorul care instrumenteaza dosarul Tel Drum

Magistratii protesteaza din nou, la ora 18:00, pe treptele Palatului de Justitie din Bucuresti, fata de intentia de adoptare a ordonantelor de modificare a Codului Penal si Codului de Procedura Penala, a anuntat pe Facebook Alexandra Lancranjan procurorul care instumenteaza dosarul Tel Drum, care-l vizeaza pe liderul PSD Liviu Dragnea.

Guvernul pregateste adoptarea OUG-ului de modificare a Codurilor Penale

Guvernul pregateste in sedinta de astazi programata pentru ora 16. 00, adoptarea OUG-ului de modificare a Codurilor Penale sub pretextul punerii in acord cu deciziile Curtii Constitutionale, conform G4Media .

VIDEO Manifestantii s-au strans in Piata Victoriei: Pericol iminent de adoptare a unei OUG pentru modificarea Codurilor penale! Iesim in strada!

Cateva sute de persoane se stransesera miercuri seara, in jurul orei 18. 30, in Piata Victoriei din Capitala, pentru a protesta fata de posibila adoptare a unei ordonante de urgenta pentru modificarea Codurilor penale. La Guvern are loc sedinta saptamanala a Executivului. 00 Guvernul nu a adoptat miercuri vreo OUG pentru modificarea Codurilor penale, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Nelu BarbuUPDATE 19. 20: Cativa protestatari au incercat sa ocupe o banda de circulatie din fata Guvernului, insa jandarmii i-au trimis inapoi in scuarul din centrul pietei.

Modificarea Codurilor Penale: Ministrul Justitiei este factorul cheie. Probabil va da OUG (Tariceanu)

Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi, ca ministrul Justitiei este factorul cheie in procedura de punere in acord a articolelor din Codul penal si Codul de procedura penala cu deciziile Curtii Constitutionale. in opinia presedintelui Senatului, Toader va da, cel mai probabil, ordonantele de urgenta pentru modificarea codurilor penale.

LIVEVIDEO Manifestantii se aduna in Piata Victoriei: Pericol iminent de adoptare a unei OUG pentru modificarea Codurilor penale! Iesim in strada!

Cateva sute de persoane s-au adunat miercuri seara, in jurul orei 18. 30, in Piata Victoriei din Capitala, pentru a protesta fata de posibila adoptare a unei ordonante de urgenta pentru modificarea Codurilor penale. La Guvern are loc sedinta saptamanala a Executivului.

Nelu Barbu, la finalul sedintei Executivului: Guvernul nu a adoptat OUG pentru modificarea Codurilor Penale

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Nelu Barbu, a declarat ca in sedinta de miercuri a Executivului nu a fost adoptata ordonanta de urgenta prin care sa fie modificate Codurile penale, informeaza G4.

Nelu Barbu, la finalul sedintei Executivului: Guvernul nu a adoptat OUG pentru modificarea Codurilor Penale (VIDEO)

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Nelu Barbu, a declarat ca in sedinta de miercuri a Executivului nu a fost adoptata ordonanta de urgenta prin care sa fie modificate Codurile penale, informeaza G4.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )