Libnet.ro
UNICEF

11:30

Tudorel Toader ii raspunde lui Iohannis: Este inadmisibil ca presedintele sa-mi ceara demisia pentru proiecte care nu au fost initiate de Ministerul Justitiei

Adevărul Adevărul,
Tudorel Toader ii raspunde lui Iohannis: Este inadmisibil ca presedintele sa-mi ceara demisia pentru proiecte care nu au fost initiate de Ministerul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, considera ca e inadmisibil ca presedintele Klaus Iohannis sa-i ceara demisia, dupa ce Comisia de la Venetia a desfiintat legile Justitiei si modificarile la Codurile penale operate de PSD. continuă pe Adevărul

Reactia lui Tudorel Toader dupa ce Klaus Iohannis i-a cerut demisia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, considera ca e inadmisibil ca presedintele Klaus Iohannis sa-i ceara demisia, dupa ce Comisia de la Venetia a desfiintat legile Justitiei si modificarile la Codurile penale operate de PSD.

Reactia lui Tudorel Toader, dupa ce presedintele Romaniei i-a cerut demisia: intai sane documentam, apoi savorbim

Tudorel Toader a avut o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia. Intr-o lume normala, este inadmisibil ca Presedintele Republicii sa astepte demisia Ministrului Justitiei.

Toader i raspunde lui Iohannis: Sunt convins ca si va aminti decizia CCR ce a partajat competentele

Tudorel Toader a reactionat la declaratiile lui Klaus Iohannis privind propunerea pentru sefia DNA si a precizat la Antena 3 ca trebuie facuta o deosebire intre declaratiile politice si cele juridice, subliniind ca presedintele isi va aminti, cu siguranta, decizia CCR despre numirea procurorilor de rang inalt, potrivit Mediafax. Legalitatea este o obligatie generala, este scrisa chiar in art. 1 din Constitutie, unde se spune ca respectarea legii si a Constitutei este obligatorie, a declarat Tudorel Toader, la Antena3.

Tudorel Toader ii da replica lui Iohannis

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a raspuns joi, in exclusivitate, la Sinteza zilei, afirmatiilor presedintelui Klaus Iohannis cu privire la ordonanta de modificare a legilor justitiei si la declaratia prin.

Replica lui Tudorel Toader dupa ce presedintele Iohannis i-a cerut demisia: E preferabil ca intai sa ne documentam, apoi sa vorbim!

Tudorel Toader ii raspunde presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce seful statului i-a solicitat demisia. Ministrul Justitiei sustine ca este inadmisibil ca presedintele sa astepte demisia sa pentru.

Raspunsul lui Tudorel Toader dupa ce presedintele Iohannis i-a cerut demisia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii raspunde presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce administratia prezidentiala a dat un comunicat in care i se cere demisia lui Toader, in urma publicarii raportului Comisiei de la Venetia, in care sunt criticate dur.

Presedintele Klaus Iohannis ii cere demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat vineri demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pe care il acuza de un comportament iresponsabil pentru ca a inclus in ordonanta de urgenta pe justitie prevederi fara nicio legatura cu solicitarile Comisiei.

Tudorel Toader, anunt important desprepropunerile de numire a doi procurori-sefi in Parchetul General

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, miercuri, ca a transmis catre presedintele Klaus Iohannis propunerile de numire a Antoniei Constantin in functia de procuror-sef al Sectiei Judiciare din.

Ludovic Orban, despre OUG pe Legile Justitiei: E mult prea putin demisia lui Tudorel Toader. PSD-ALDE ne arunca la PERIFERIA EUROPEI (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, ca demisia lui Tudorel Toader este prea putin fata de modificarile Legilor justitiei, care risca sa arunce Romania la periferia Europei. Am cerut.

Tudorel Toader a trimis presedintelui propunerile pentru conducerea Sectiei Judiciare din cadrul Parchetului General

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, miercuri, ca a transmis presedintelui Klaus Iohannis propunerile pentru ocuparea functiilor de conducere la Sectia Judiciara din cadrul Parchetului General. Antonia-Eleonora Constantin a fost propusa pentru ocuparea functiei de procuror-sef, iar Iuliana Nedelcu, pentru cea de procuror-sef adjunct.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )