Libnet.ro
UNICEF

08:15

DRAGNEA DESPRE CODURILE PENALE: Nu s-a produs nicio modificare, nici macar o virgula deasupra deciziilor CCR

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DRAGNEA DESPRE CODURILE PENALE: Nu s-a produs nicio modificare, nici macar o virgula deasupra deciziilor CCR

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a declarat miercuri, referitor la proiectele de modificare a Codurilor penale, adoptate de Camera Deputatilor, ca nu s-a produs nicio schimbare, nici macar o virgula deasupra deciziilor CCR. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia de la Venetia, discutii la Bucuresti despre Codurile penale. Iordache: Paraciosi de serviciu... Asteptam parca vine Mesia

O delegatie a Comisiei de la Venetia a ajuns la Bucuresti pentru discutii cu lideri politici, dar si cu reprezentanti ai sistemului judiciar pe tema modificarilor la Codurile penale. Raportorii se vor intalni cu.

Iordache: Ne vom intalni joi cu Comisia de la Venetia sa discutam punctual pe legile justitiei / Pana intra Parlamentul in vacanta, presedintele va fi obligat sa promulge modificarile la Codurile penale

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, a anuntat ca intalnirea dintre Comisia de la Venetia si reprezentantii Parlamentului va avea loc joi, de la ora 11:00, scrie Agerpres. El a afirmat ca discutiile se vor baza pe legile justitiei, nu pe Codurile penale.

Liviu Dragnea: Nu a fost facuta nicio modificare la Codurile penale. Nici macar o virgula deasupra deciziilor CCR

Presedintele Camerei Deputatiolor, Liviu Dragnea, a spus miercuri, in privinta proiectelor de modificare a Codului penal si a Condului de procedura penala, adoptate de Camera Deputatilor, ca nici macar o.

PSD-ALDE, UDMR SI MINORITATILE NATIONALE AU FACUT FRONT COMUN: Codurile penale, modificate in favorarea infractorilor

Modificarea legislatiei penale a trecut de votul Parlamentului, dupa ce saptamana trecuta proiectele de modificare a Codului penal si Codului de procedura penala au trecut de Senat, iar ieri a fost randul Camerei Deputatilor, care este for decizional, sa voteze ambele acte normative.

Codurile PENALE, votate in Parlament. Camera Deputatilor a dat votul final

Proiectelede modificare a Codului de Procedura Penala si a Codului Penal au fost votate, miercuri, in plenul camerei Deputatilor, for decizional. S-au inregistrat 181 de voturi pentru, 83.

Asociatii ale magistratilor: Modificarile la Codurile penale pun accent pe evitarea tragerii la raspundere penala a persoanelor care au savarsit infractiuni

Mare parte din modificarile Codului penal, adoptate miercuri de Camera Deputatilor, nu au nicio legatura cu deciziile pronuntate de Curtea Constitutionala si reprezinta o schimbare drastica si nejustificata a modului in care Parlamentul intelege sa creioneze politica penala a statului, cu un accent pronuntat spre evitarea tragerii la raspundere penala a persoanelor care au savarsit infractiuni si cu o lipsa totala de interes in ceea ce priveste situatia victimelor, considera Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor si Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania. Potrivit acestora, efectul acestora modificari va fi imposibilitatea solutionarii cauzelor complexe aflate fie in urmarire penala, fie in faza de judecata la acest moment.

PSD aduce in mare viteza codurile penale la votul final. Ce prevederi controversate ar putea trece de Parlament

Comisia speciala pentru legile Justitiei, condusa de Florin Iordache, a dat rapoarte de admitere pe initiativele care schimba Codul Penal si Codul de Procedura Penala, miercuri fiind votul in forul decizional. Printre schimbarile realizate, unele il ajuta pe Liviu Dragnea sa scape de o condamnare.

DRAGNEA, DESPRE PROTESTATARI: Ei si cei care ii trimit aici sunt ciuma rosie

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca protestatarii care l-au huiduit la Iasi reprezinta ciuma rosie pentru ca il sustin pe Augustin Lazar.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )