Libnet.ro
UNICEF

07:16

Klaus Iohannis: Pesedistii au votat Codurile penale fara sa tina cont de nimeni! isi dau legi ca sa poata fura mai departe in liniste! (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Pesedistii au votat Codurile penale fara sa tina cont de nimeni! isi dau legi ca sa poata fura mai departe in liniste! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac dur la adresa PSD dupa votul din Parlament pe tema Codurilor penale. intr-o declaratie de presa sustinuta joi, de la Palatul Cotroceni, seful statului i-a acuzat pe so. continuă pe B1

Iohannis: PSD si-a dat legi ca sa poata fura in liniste. Ati vazut cum vor sa se protejeze? Acest referendum e si despre PSD. Vreau sa vad cine e cu mine

Presedintele Klaus Iohannis le cere romanilor sa iasa la referendum, in ciuda faptului ca PSD indeamna la boicot. PSD a votat Codurile penale fara sa tina cont de nimeni. isi dau legi ca sa poata fura in liniste. Nu se mai tem de nimeni. Cred ca trebuie sa se teama de votul romanilor din 26 mai, a spus seful statului.

Comisia de la Venetia, discutii la Bucuresti despre Codurile penale. Iordache: Paraciosi de serviciu... Asteptam parca vine Mesia

O delegatie a Comisiei de la Venetia a ajuns la Bucuresti pentru discutii cu lideri politici, dar si cu reprezentanti ai sistemului judiciar pe tema modificarilor la Codurile penale. Raportorii se vor intalni cu.

Klaus Iohannis se intalneste cu membrii Comisiei de la Venetia

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu delegatia Comisiei de la Venetia, discutiile urmand sa vizeze si modificarile la Codurile penale. Potrivit agendei.

Dupa votarea modificarilor la Codurile Penale, un influent politician german cere Comisiei Europene blocarea dreptului de vot al Romaniei in Consiliul European

Gunther Krichbaum, presedintele comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag-ul german si un bun cunoscator al situatiei din Romania, i-a trimis miercuri, dupa votarea modificarilor la Codurile Penale in Parlament, o scrisoare presedintelui Comisiei.

PNL a atacat la CCR Codurile penale. Turcan: Votul din Parlament e o forma de amnistie mascata a marilor infractori. Votul DA la referendum poate duce la stoparea actiunii de demolare a statului roman (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, a anuntat ca liberalii au atacat la Curtea Constitutionala Codurile penale trecute, miercuri, prin Parlament de coalitia PSD-ALDE. Turcan a subliniat ca este extr.

Iordache: Ne vom intalni joi cu Comisia de la Venetia sa discutam punctual pe legile justitiei / Pana intra Parlamentul in vacanta, presedintele va fi obligat sa promulge modificarile la Codurile penale

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, a anuntat ca intalnirea dintre Comisia de la Venetia si reprezentantii Parlamentului va avea loc joi, de la ora 11:00, scrie Agerpres. El a afirmat ca discutiile se vor baza pe legile justitiei, nu pe Codurile penale.

Iohannis, despre modificarea Codurilor penale: Acest mod de legiferare este extrem de nociv si vulnerabilizeaza justitia

Presedintele Klaus Iohannis considera ca modificarea codului penal si a codului de procedura penala, adoptata miercuri de Parlament, reprezinta un mod de legiferare cu caracter extrem de nociv si creeaza, deliberat, instabilitate in interiorul sistemului de justitie.

Blocaj in PSD: Klaus Iohannis ii respinge pe noii ministri propusi

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, marti, o scurta conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Seful statului a vorbit despre propunerile de noi ministri facute de PSD. Presedintele Klaus Iohannis i-a respins pe cei trei ministri propusi de PSD. in opinia sa, acestia nu sunt potriviti pentru functia de ministru. Seful statului a spus ca a [] .

Klaus Iohannis pune in stand-by remanierea guvernului Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a refuzat, ieri, sa dea curs solicitarii de remaniere formulata de premierul Viorica Dancila in urma cu o saptamana. Seful statului considera ca remanierea propusa este un fel de farsa, atat timp cat nu are nimic de a face cu imbunatatirea activitatii Guvernului, cu agenda publica si nici cu agenda cetatenilor. Klaus Iohannis a precizat ca remanierea este cauzata de o rafuiala din interiorul PSD si este neavenita.

VIDEO De ce respinge Klaus Iohannis noii ministri propusi de Dancila. E o farsa! Sunt persoane nepotrivite

Presedintele Klaus Iohannis a respins propunerea de remaniere a Guvernului. Solicitarea fusese trimisa de premierul Viorica Dancila de saptamana trecuta. Seful statului a respins si demisiile din functiile de ministri detinute de Tudorel Toader, Rovana Plumb si Natalia Intotero. Nu iau act de aceste demisii pana cand nu stiu ce persoane vor prelua portofoliile. I-am [] .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )