Libnet.ro
UNICEF

08:00

Modificarea Codurilor penale va fi dezbatuta pe 2 mai

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Modificarea Codurilor penale va fi dezbatuta pe 2 mai

Comisia parlamentara speciala pentru Legile Justitiei va incepe pe 2 mai dezbaterile privind modificarile Codului penal si ale Codului de procedura penala, informeaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

PSD incepe modificarea Codurilor Penale, asupra careia GRECO avertizeaza in raportul pe justitie. Comisia Iordache se reuneste pe 2 mai

PSD incepe astazi modificarea Codurilor Penale, chiar daca, in urma cu o saptamana, GRECO a avertizat, in raportul pe care nici astazi ministrul Tudorel Toader nu l-a publicat pe site-ul institutiei, asupra impactului negativ al acestor modificari,.

Astazi incepe modificarea Codurilor Penale, asupra careia GRECO avertizeaza in raportul pe justitie

PSD incepe astazi modificarea Codurilor Penale, chiar daca, in urma cu o saptamana, GRECO a avertizat, in raportul pe care nici astazi ministrul Tudorel Toader nu l-a publicat pe site-ul institutiei, asupra impactului negativ al acestor modificari,.

Modificarea Codurilor penale, in vizorul procurorului general: Lucrurile astea nu se fac in fuga

Procurorul general, Augustin Lazar, spune ca este nevoie de o analiza aprofundata cu privire la propunerile de modificare a Codurilor penale, publicate miercuri de Comisia Iordache si intrate deja in dezbatere, scrie Digi24 .

Florin Iordache, despre modificarea codurilor penale: Nu facem decat sa normalizam viata in Romania (VIDEO)

Florin Iordache, presedintele Comisiei speciale pentru legislatia din domeniul justitiei, a anuntat joi, la finalul sedintei pe tema modificarii codurilor penale, ca prin aceste initiative se va normaliza.

Procurorul DNA Alexandra Lancranjan despre modificarea Codurilor penale: Legiuitorului, care doreste clasarea cauzei dupa un an, i recomand sa se ntrebe cte tlharii sau omoruri au fost solutionate dupa un an

Procurorul DNA Alexandra Lancanjan, care instrumenteaza dosarul in care Liviu Dragnea si conducerea firmei Tel Drum sunt acuzati de constituirea unui grup infractional organizat, comenteaza, intr-o postare pe Facebook, propunerile de modificare a Codului penal si Codului de procedura penala. Legiuitorului, care doreste clasarea cauzei dupa un an daca nu a fost identificat autorul infractiunii, ii recomand sa citeasca textele privind prescriptia raspunderii penale, si sa intrebe cate talharii au fost solutionate dupa un an de la sesizare sau sa citeasca dosarele de omor in care ai reusit sa gasesti autorul dupa 5-10 ani.

Procurorul DNA care ancheteaza dosarul Tel Drum, Alexandra Lancranjan, despre modificarea Codurilor Penale: Puneti mana pe CARTE. Vor fi AFECTATE anchetele de OMOR si TALHARIE

Procurorul DNA Alexandra Lancranjan, care instrumenteaza dosarul Tel Drum in care este acuzat si Liviu Dragnea, ironizeaza propunerile de modificare anuntate in cazul Codului Penal si al Codului de Procedura.

Dragnea: Guvernul nu intentioneaza sa adopte OUG pe Codurile penale. Sunt sigur ca va fi ca la legile justitiei, cu muzica, cu antren, cu tot ce este nevoie

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca Guvernul nu intentioneaza sa adopte Ordonante de Urgenta pentru modificarea Codurilor penale, acestea urmand a fi discutate in comisia parlamentara speciala. Dragnea a mai precizat ca in ceea ce priveste abuzul in serviciu, exista in prezent peste zece variante pentru stabilirea pragului.

Iohannis: Este inadmisibil ca modificarea Codurilor sa fie facute pentru persoane care conduc Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca este inadmisibil ca unele propuneri de modificare a Codurilor penale sa fie facute cu destinatie pentru persoane care conduc Parlamentul. Este inadmisibil ca.

Ministerul Public vrea o evaluare detaliata a propunerilor de modificare a codurilor penale

Oficialii Parchetului General spun ca se impune o analiza aprofundata cu privire la propunerile de modificare a Codurilor penale, publicate miercuri de Comisia Iordache si intrate deja in dezbatere.

Dosarul lui Tariceanu, dat ca EXEMPLU in expunerea de motive pentru schimbarea CODURILOR PENALE

In ciuda faptului ca presedintele comisiei speciale de modificare a codurilor penale, Florin Iordache, dadea garantii ca modificarile nu sunt facute pentru cazuri specifice, realitatea il contrazice din.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )