Libnet.ro
UNICEF

00:06

Remus Borza explica de ce a votat modificarea Codurilor penale: Avem inca reminiscente de stat totalitar, politienesc

Adevărul Adevărul,
Remus Borza explica de ce a votat modificarea Codurilor penale: Avem inca reminiscente de stat totalitar, politienesc

Deputatul independent Remus Borza explica intr-un articol publicat pe blog de ce a votat in favoarea modificarilor codurilor penale, sustinand ca multe prevederi sunt reminiscentele unui stat totalitar. in plus acesta ii critica pe deputatii liberali, despre care sustine ca au cel mai mult de castigat de pe urma acestor modificari. continuă pe Adevărul

DNA explica pentru toti dezastrul din modificarea Codurilor Penale

DNA a trimis prima reactie oficiala dupa ce Parlamentul a modificat Codurile Penale. Procurorii explica de ce sunt dezastruoase legile votate de alesi in procedura de urgenta. La solicitarea jurnalistilor, DNA a venit cu propriul punct de vedere dupa ce modificarile Codurilor Penale au fost votate, miercuri, de Parlament. Procurorii arata, intre altele, ca activitatea [] .

Ciolos: intrebarile la referendum trebuie sa le dea ocazia romanilor sa se exprime pe masurile antijustitie, inclusiv pe modificarea codurilor penale de catre Parlament

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, ii reproseaza, voalat, presedintelui Klaus Iohannis faptul ca nu a inclus in intrebarile de la referendum si interdictia ca Parlamentul sa adopte masuri antijustitie, asa cum s-a intamplat ieri cu modificarea codurilor penale.

Mircea Badea, reactie la declaratia lui Ludovic Orban cu privire la modificarea codurilor penale

Mircea Badea avorbit, miercuriseara, in emisiunea in Gura Presei, despre declaratia lui Ludovic Orban, cu privire la modificarea codurilor penale, pe care Partidul National Liberal le va sesiza la.

Augustin Zegrean: Modificarea Codurilor penale, o invitatie la comiterea de infractiuni / Iohannis sa le atace din nou la Curtea Constitutionala

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean spune ca modificarea Codurilor penale - trecuta prin Parlament in procedura de urgenta de catre PSD-ALDE - este un fel de invitatie la comiterea de infractiuni. in opinia acestuia, presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa utilizeze cele doua parghii pe care le are la dispozitie - sesizarea Curtii Constitutionale si retrimiterea la Parlament pentru reexaminare.

Reactia DNA la modificarea Codurilor penale: Afecteaza grav activitatea Directiei. Un sfert din dosarele DNA privesc infractiunea de abuz in serviciu

Directia Nationala Anticoruptie a criticat in termeni duri modificarile aduse de Parlament Codurilor penale, subliniind ca un sfert din dosarele instrumentate de directie vizeaza abuzul in serviciu, partial dezincriminat de coalitia PSD-ALDE.

Reactia Comisiei Europene, dupa modificarea Codurilor penale: Vom analiza cu atentie masurile adoptate inainte de a decide urmatoarele etape

Comisia Europeana va analiza cu atentie modificarile Codurilor penale adoptate miercuri de Parlamentul de la Bucuresti inainte de a decide urmatoarele etape, a declarat un purtator de cuvant al executivului de la Bruxelles, care a avertizat ca, daca preocuparile europenilor legate de statul de drept din Romania nu sunt avute in vedere, Comisia va trebui sa actioneze rapid.

Orban, despre modificarea codurilor penale: PSD-ALDE breveteaza miercurea neagra ca sa-l scape pe Dragnea de condamnare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, referitor la adoptarea codurilor penale de catre Parlament, ca majoritatea PSD-ALDE breveteaza miercurea neagra pentru a-l scapa pe Liviu Dragnea de condamnare. Orban a adaugat ca ceea ce s-a intamplat in Parlament este un motiv in plus pentru ca romanii sa se prezinte masiv la referendumul pe tema justitiei.

Victor Alistar, membru CSM: Modificarea Codurilor penale era necesara

Este regretabila intarzierea punerii in acord a modificarilor aduse Codurilor penale cu deciziile Curtii Constitutionale, spune Victor Alistar, cu referire la sesizarile facute de presedintele Klaus Iohannis la.

Comisia Europeana, reactie dupa modificarea Codurilor Penale: Daca preocuparile noastre nu sunt abordate, vom utiliza mijloacele pe care le avem la dispozitie

Comisia Europeana a reactionat miercuri dupa ce Codurile Penale au fost adoptate in Parlament in forma data de Comisia Iordache, fiind respinse toate amendamentele Opozitiei. in acest context,.

Ludovic Orban, despre modificarea Codurilor PENALE: PSD-ALDE breveteaza si miercurea neagra

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, dupa ce modificarile la Codurile Penale au fost votate in Parlament, ca PSD-ALDE breveteaza miercurea neagra pentru a-l scapa pe Liviu Dragnea de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )