Libnet.ro
UNICEF

17:45

Darius Valcov - sanctionat de CNCD cu amenda

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Darius Valcov - sanctionat de CNCD cu amenda

Darius Valcov, consilierul premierului pe probleme economice, a fost sanctionat, astazi, cu o amenda de 1. 000 de lei, de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, pentru ca a jignit un protestatar caruia i-a publicat fisa medicala pe pagina de socializare. continuă pe Ziarul Bursa

Darius Valcov, amendat de CNCD pentru discriminarea unui protestar pe care l-a numit sandilau

Consilierul premierului Viorica Dancila, Darius Valcov, a fost amendat miercuri de Consiliulu National pentru Combaterea Discriminarii cu 1. 000 de lei pentru ca a publicat fisa medicala a unui protestatar si pentru ca l-a numit sandilau. Decizia a fost luata cu unanimitate de voturi 6) de catre conducerea CNCD.

Darius Valcov, amendat de CNCD, pentru ca a publicat fisa medicala a unui protestatar rezist

Darius Valcov, consilierul premierului pe probleme economice, a fost sanctionat miercuri, cu o amenda de 1. 000 de lei, de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, pentru ca a jignit un protestatar.

Darius Valcov, vinovat de discriminare siamendat cu 1.000 de lei

Consilierul premierului Viorica Dancila, Darius Valcov, a fost amendat de Consiliul National de Combatere a Discriminarii cu suma de 1. 000 de lei pentru faptul de a fi publicat pe contul sau de Facebook fisa medicala a unui protestatar. Decizia poate fi atacata la Curtea de Apel Bucuresti.

Dosarul de coruptie al lui Darius Valcov ramane la Tribunalul Gorj / Cererea de declinare a competentei, respinsa

Procesul in care Darius Valcov este acuzat de instigare la dare si luare de mita va fi judecat in continuare la Tribunalul Gorj. Instanta a respins, marti, cererea avocatului sau, care este sotia secretarului general al Guvernului, Toni Grebla, de trimitere a dosarului la inalta Curte de Casatie si Justitie. Potrivit avocatei, Valcov va merge in instanta doar dupa ce va fi finalizata audierea martorilor din rechizitoriu.

Cine se afla in spatele modificarilor taxei pe lacomie si cat de strans a colaborat cu Darius Valcov

Controversata OUG 114, cea care permite incetarea platilor catre Pilonul II si suprataxeaza companiile din energie si telecomunicatii, a fost modificata chiar de un membru in Consiliul de Administratie al BNR, care a lucrat de mai multe ori cu Darius Valcov la diferite programe de guvernare, dar si pentru a-l ajuta sa inchida bugetul pe un deficit agreat cu Uniunea Europeana.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )