Libnet.ro
UNICEF

18:45

Viitoarea rectificare bugetara, testul prin care guvernul Orban ne arata ca intelege in ce situatie ne aflam

Adevărul Adevărul,
Viitoarea rectificare bugetara, testul prin care guvernul Orban ne arata ca intelege in ce situatie ne aflam

Urmeaza o rectificare bugetara intr-o stare de urgenta. Oportunitatea prin care guvernul poate reechilibra cheltuielile bugetare, mutand banii de la zone bugetare nevitale, la cele de care depinde iesirea din criza. Noi nu suntem America sau Germania, sa dispunem de sume colosale pentru combaterea crizei. Cu atat mai mult ne trebuie un moment al adevarului in sectorul bugetar. Daca acum nu, atunci cand?. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis anunta o rectificare bugetara extraordinara Guvernul este pregatit ca joi sa dea OUG privind amanarea platii ratelor la banca cu pana la 9 luni (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri, dupa discutiile cu premierul Ludovic Orban si mai multi membri ai Guvernului, ca se contureaza o rectificare bugetara extraordinara pentru a se aloca mai multi.

MASURILE AUTORITATILOR IN PANDEMIA DE CORONAVIRUS KLAUS IOHANNIS: Executivul pregateste o rectificare bugetara extraordinara

Guvernul pregateste o rectificare bugetara menita sa acopere cheltuielile din sanatate cauzate de pandemia Covid-19 si sa asigure sumele necesare platii somajului tehnic pentru angajatii care vor fi trimisi acasa in aceasta perioada de companiile care isi suspenda activiatea, a anuntat presedintele Klaus Iohannis, in urma intalnirii pe care a avut-o cu premierul Ludovic Orban, ministrul finantelor publice - Florin Citu, ministrul de interne - Marcel Vela, ministrul Apararii Nationale - Nicolae Ciuca, ministrul Transporturilor - Lucian Bode, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri - Virgil Popescu, ministrul Sanatatii - Victor Costache si ministrul Muncii - Violeta Alexandru.

Rectificare bugetara. Ce se intampla cu banii de la bugetul Romaniei

Ministrul Finantelor anunta o rectificare a bugetului saptamana viitoare. Ce spune acesta despre viitoarele resurse si ce se intampla cu banii din bugetul Romaniei, in contextul crizei sanitare pe care o traversam? Rectificare bugetara Autoritatile se pregatesc de o rectificare bugetara care ar putea fi aprobata de catre Guvern in cursul saptamanii viitoare. Ministrul Finantelor .

UDMR solicita Guvernului o rectificare bugetara urgenta

UDMR solicita utilizarea cat mai eficienta a instrumentelor puse la dispozitie de Uniunea Europeana ca raspuns la pandemia de coronavirus si propune premierului o rectificare bugetara de urgenta, a afirmat Kelemen Hunor, presedintele Uninunii, la finalul sedintei Consiliului Economic al formatiunii respective. Liderul UDMR solicita finantarea prioritara a investitiilor importante pentru comunitatile locale si compensarea pierderilor financiare cauzate de restrangerea activitatii institutiilor si autoritatilor locale.

Orban: Spatiul bugetar si fiscal de manevra bugetar este aproape zero. Rectificare bugetara in 2-3 saptamani. Pregatim o repornire a motoarelor

Premierul Ludovic Orban a declarat Guvernul lucreaza cu un spatiu de manevra bugetar si fiscal aproape egal cu zero, iar rectificarea bugetara va veni in 2-3 saptamani, in timp ce Executivul pregateste o gandire de repornire a motoarelor economiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )