Libnet.ro
UNICEF

17:00

Basescu, despre propunerea de comisar din partea Romaniei: Nu exclud un joc murdar al unui individ ahtiat dupa functii

B1 B1,
Basescu, despre propunerea de comisar din partea Romaniei: Nu exclud un joc murdar al unui individ ahtiat dupa functii

Nu exclud un joc murdar al unui individ ahtiat dupa functii si gata oricand sa vanda pe oricine, a declarat Traian Basescu, in contextul in care Guvernul demis al Romaniei a scapat de sub control. continuă pe B1

Propunerea lui Victor Ponta pentru scaunul de comisar european din partea Romaniei: Va trece cel mai repede

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, considera ca propunerea care va trece cel mai repede de evaluarea din Parlamentul European este Corina Cretu, iar portofoliul cel mai important este Extinderea. in.

Victor Ponta, despre situatia comisarului european din partea Romaniei: La Transporturi nu ai bani si nu ai ce sa faci. Cel al Extinderii este mai important, pentru ca include Republica Moldova

Victor Ponta, liderul Pro Romania, sustine ca portofoliul Extinderii din viitoarea Comisie Europeana este mai important decat cel al Transporturilor, pentru ca e vorba despre Republica Moldova. Cel mai.

BE EU. Cine va fi comisarul european din partea Romaniei

Majoritatea audierilor privind comisarii europeni s-au terminat. Romania asteapta un raspuns in ceea ce-l priveste pe Dan Nica. Comisia Europeana a declarat ca echipa presedintelui ales al Comisiei e in.

Nominalizarea pentru postul de comisar european din partea Romaniei este inca deschisa. Ursula von der Leyen: Este necesar sa acceleram procesul Ungaria si Franta, in aceeasi situatie

Ursula von der Leyen, viitoarea sefa a Comisiei Europene, a anuntat ca nominalizarile pentru posturile de comisar european din partea Romaniei, Ungariei si Frantei sunt inca deschise, in conditiile in.

Euractiv.com: PNL il va sustine pe Siegfried Muresan pentru scaun de comisar european din partea Romaniei

O sursa de rang inalt din Partidul Popular European PPE) a declarat pentru EURACTIV. com ca Partidul National Liberal,care motorul motiunii de incredere impotriva guvernului Dancila il va sustine.

Europarlamentarii Siegfried Muresan si Adina Valean, luati in calcul pentru functia de comisar european - surse

Europarlamentarii liberali Siegfried Muresan si Adina Valean sunt luati in calcul pentru postul de comisar european din partea Romaniei, au declarat pentru Mediafax surse din conducerea PNL.

Propunere-soc din partea lui Kelemen Hunor: Vrem un premier din partea UDMR

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat vineri ca prima optiune a Uniunii Democrate Maghiare din Romania este formarea unui guvern in jurul unui premier al formatiunii, o a doua fiind un premier.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )