Libnet.ro
UNICEF

22:01

Noul comisar din Romania: cum putem evita o decizie opaca, arbitrara si haotica?

Adevărul Adevărul,
Noul comisar din Romania: cum putem evita o decizie opaca, arbitrara si haotica?

Ursula von der Leyen discuta de cateva zile cu candidatii la pozitiile de comisar sustinuti de fiecare stat-membru in parte. Printre ei nu e nimeni din Romania. Vina o poarta sefa guvernului. continuă pe Adevărul

Cine este Iulia, noul personaj din serialul Vlad de la PRO TV. Anda Sarbei se alatura echipei, in sezonul 2

Serialul Vlad revine in curand la Pro TV cu si mai multa actiune, drama si lectii de iertare si tradare. Pentru cel de-al doilea sezon, producatorii serialului au facut un casting in urma caruia au selectat mai multi actori care vor face parte din noua distributie. Printre ei se afla si Andra Sarbei, care va .

Bugetarii din Romania care sunt obligati de sefii lor sa se spele. Nu e un banc

Bugetarii din Romania sunt obligati de sefii lor sa faca multe, iar, din 20 august, printr-un ordin emis de presedintele ANPC, unii angajatii sunt impinsi sa se si spele. La noua regula se adauga si un cod vestimentar care nu trebui depasit. Bugetarii din Romania care sunt obligati de sefii lor sa se spele Inspectorii .

Aici gasesti cea mai ieftina benzina din Romania. Top 5 judete unde platesti cel mai putin pe carburant

Desi nu avem salarii la fel de mari ca in restul Europei, preturile la benzina si motorina tot explodate sunt, iar de la inceputul anului soferii au suferit mai mult ca sigur un soc cand au vazut costul carburantilor. Pentru a economisi catusi de putin, gasesti mai jos cea mai ieftina benzina din Romania. Top .

PIATA AUTO DIN ROMANIA: Ritmul de crestere al vanzarilor s-a temperat in ultimele 2 luni

Ritmul de crestere al vanzarilor pe piata auto din Romania s-a temperat in ultimele doua luni, dar evolutia la 7 luni din acest an consemneaza o crestere solida + 9,5%), in luna iulie fiind inregistrat un avans de 3,1% comparativ cu luna similara a anului anterior, potrivit datelor transmise, marti, de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA).

Vlad Voiculescu: Transplantul din Romania nu duce lipsa de rinichi si ficati, ci de incredere. E nevoie de reguli clare de alocare a organelor, transparenta si profesionalism

Transplantul din Romania nu duce lipsa in primul rand de rinichi, ficati si alte organe, ci de incredere, afirma Vlad Voiculescu, fost ministru al Sanatatii, ca reactie la anuntul de astazi al Sorinei Pintea ca fiecare spital judetean va fi obligat sa aiba centru de prelevare de organe, incepand din 15 septembrie. Fiecare spital judetean din tara va fi obligat sa aiba centru de prelevare de organe, incepand din septembrie.

Legislatia de TVA din Romania trebuie europenizata

Creantele neincasate sunt o povara pentru companiile din Romania. Ele au un impact fiscal deloc de n.

Salariile mari din Romania si puterea de cumparare: cum au evoluat preturile in ultimii 5 ani

Salariile nete din Romania au crescut in mod constant in ultimii cinci ani, alimentand ideea de prosperitate. in practica, situatia este mai complicata. O analiza a celor de la Hotnews.

Iohannis, la Casa Alba: ce a spus Trump despre coruptia din Romania si performanta presedintelui

Presedintele Romaniei se afla intr-o vizita oficiala la Washington. Klaus Iohannis s-a intalnit cu Donald Trump, iar presedintele SUA nu s-a ferit sa faca niste declaratii interesante. La scurt timp dupa sedinta foto de la Casa Alba, Iohannis si Donald Trump au participat la o conferinta de presa. in acel context, liderul de la Washington .

Iohannis, la intalnirea cu Trump: Sper ca vom discuta despre lupta anticoruptie din Romania - avem rezultate bune

Presedintele Klaus Iohannis si-a exprimat speranta, marti, ca la intalnirea cu omologul sau american, Donald Trump, discutiile vor viza si lupta anticoruptie din Romania, in contextul in care in acest.

Un medic din Romania, revoltat de ce a patit intr-un spital: Au fost necesare trei ore si plimbari intre spitale

Un medic din Romania a povestit pe pagina sa de Facebook, o situatie fara precedent. Georgeta Mercut, medic oftalmolog in cadrul Spitalului Militar Craiova, a ajuns cu sotul sau in cel mai mare spital.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )