Libnet.ro
UNICEF

10:30

Sorin Blejnar, trimis in judecata pentru luare de mita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sorin Blejnar, trimis in judecata pentru luare de mita

Sorin Blejnar, Fostul sef al Agentiei Nationale pentru Administrare Fiscala ANAF), a fost trimis in judecata de DNA intr-un dosar in care este acuzat de luare de mita, alaturi de fostul vicepresedinte al ANAF, Viorel Comanita, fostul comisar general adjunct al Garzii financiare, Sorin Florea, si sotia sa Andreea Blejnar. continuă pe Ziarul Bursa

Sorin Blejnar, trimis in judecata. Este acuzat ca a luat 1,2 milioane de euro mita

Fostul sef al Fiscului, condamnat in luna mai la 5 ani de inchisoare, a fost trimis joi, din nou, in judecata de Directia Nationala Anticoruptie, fiind acuzat ca a luat mita 1,2 milioane de euro pentru a proteja o societate comerciala.

Fostul sef al ANAF Sorin Blejnar, trimis in judecata. Este acuzat ca a luat 1,2 milioane de euro mita

Sorin Blejnar, condamnat in luna mai la 5 ani de inchisoare, a fost trimis joi, din nou, in judecata de Directia Nationala Anticoruptie, fiind acuzat ca a luat mita 1,2 milioane de euro pentru a proteja o.

Breaking News. Sorin Blejnar si Viorel Comanita, trimisi in judecata pentru luare de mita

Sorin Blejnar, fost sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), si Viorel Comanita, fo.

Sorin Blejnar si sotia sa, trimisi in judecata. Acuzatii de luare de mita

Fostul sef al Fiscului, condamnat in luna mai la 5 ani de inchisoare, a fost trimis joi, din nou, in judecata de Directia Nationala Anticoruptie, fiind acuzat ca a luat mita 1,2 milioane de euro pentru a.

Tovarasul de dosar penal al fostului sef ANAF, Sorin Blejnar, e judecat pentru o frauda de peste 67 milioane de lei. Cum a fentat statul petrolistul Racz Attila

Racz Attila, tovaras de dosar penal cu fostul sef ANAF Sorin Blejnar, a fost trimis in judecata luna trecuta de DIICOT dupa ce, impreuna cu fostul fotbalist Calin Balaj si cu un controversat om de afaceri italian, Antonino Papalia, s-a folosit de rafinaria Petrolsub din localitatea bihoreana Suplacu de Barcau, ca paravan pentru contrabanda cu petrol.

Sorin Blejnar, fost sef al Fiscului, trimis in judecata de DNA intr-un dosar in care e acuzat ca a luat mita 1,2 milioane de euro

Fostul sef al Fiscului, Sorin Blejnar, a fost trimis in judecata de DNA intr-un dosar in care este acuzat de luare de mita, alaturi de fostul vicepresedinte al ANAF, Viorel Comanita, fostul comisar general adjunct al Garzii financiare, Sorin Florea, si sotia sa Andreea Blejnar.

Cine este Sorin Blejnar, fostul sef ANAF si ce avere are. Cat ar fi luat mita el si sotia sa

Sorin Blejnar, fostul sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, a fost trimis in judecata alaturi de sotia sa. Acuzatia sub care s-a luat aceasta decizie este: luare de mita de 1,2 milioane de euro. Cine este Blejnar si ce avere detine? Cine este Sorin Blejnar si ce avere detine? Fostul sef al Agentiei Nationale .

Noi probleme pentru SORIN BLEJNAR: Fostul sef ANAF, acuzat de DNA ca a luat 1,2 MILIOANE EURO MITA

Noi probleme pentru familia fostului sef ANAF, Sorin Blejnar, aflat dupa gratii din luna mai anul acesta, fiind condamnat la 5 ani de inchisoare pentru trafic de influenta. Acesta, sotia sa si alti sefi din.

VIDEOOpt inspectori vamali risca doar sa fie amendati pentru luare de mita

Opt inspectori vamali ai Postului Vamal Leuseni-Albita vor comparea pe banca acuzatilor pentru corupere pasiva. Procuratura Anticoruptie a finalizat urmarirea penala si a expediat dosarul de invinuire a celor opt in judecata. Oamenii legii informeaza ca inspectorii vamali risca amenda de pana la 2. 000 de unitati conventionale, cu privarea de dreptului de a ocupa anumite functii sau de a exercita o anumita activitate timp de cinci ani.

Afaceristul trimis in judecata pentru evaziune fiscala si spalare de bani din comert cu aur. Cum functiona reteaua celor 25 de inculpati

Un om de afaceri din Alba Iulia, cu activitate in domeniul comertului cu aur si al taximetriei, a fost trimis in judecata de catre procurori ai DIICOT Iasi, alaturi de alti 24 de inculpati, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu prejudiciu de circa 15 milioane de lei.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2518 seconds )