Libnet.ro
UNICEF

22:15

Corina Cretu, despre spitalele regionale: Guvernul trebuie sa raspunda la clarificarile solicitate inca din 2018

Adevărul Adevărul,
Corina Cretu, despre spitalele regionale: Guvernul trebuie sa raspunda la clarificarile solicitate inca din 2018

Comisarul european Corina Cretu, a afirmat ieri pe Facebook ca serviciile Comisiei Europene nu pot face progrese privind inceperea constructiei a celor trei spitale regionale de la Iasi, Craiova si Cluj-Napoca, pana cand Guvernul Romaniei nu va raspunde clarificarilor solicitate de Comisie in aprilie si octombrie 2018, precum si martie 2019. continuă pe Adevărul

Corina Cretu, noi critici la adresa Guvernului: Romania risca sa piarda finantarea europeana pentru spitalele regionale / Astept de un an raspunsul Guvernului privind banii pentru spitale

Comisarul european pentru Politica regionala, Corina Cretu, critica din nou Guvernul legat de construirea spitalelor regionale, spunand ca asteapta de un an ca acesta sa decida in legatura cu finantarea alocata pentru spitale. Ea spune ca Romania risca sa piarda banii europeni, in conditiile in care in patru ani s-a reusit doar stabilirea amplasamentelor si studiile de fezabilitate.

Corina Cretu demoleaza minciunile Guvernului Dancila: Romania risca sa piarda banii pentru spitale de la UE

Comisarul European pentru Politica Regionala, Corina Cretu, atrage atentia: Romania risca sa piarda fondurile alocate de UE pentru constructia de spitale. A precizat ca asteapta de un an ca Guvernul sa decida modul in care va folosi finantarea alocata pentru ridicarea unitatilor sanitare. Corina Cretu a amintit ca, in patru ani, oficialii au reusit doar [] .

NEGOITA, DESPRE CONFERINTA DE PRESA COMUNA SUSTINUTA CU CORINA CRETU: Reabilitarea termica nu are culoare politica

Social-democratul Robert Negoita, primarul Sectorului 3, a declarat, astazi, ca prezenta la o conferinta de presa comuna cu Corina Cretu, candidatul Pro Romania la alegerile europarlamentare, nu are conotatii politice, ci numai administrative si a admis ca un fost comisar poate sa ajute Romania din Parlamentul European.

ORBAN: Guvernul trebuie restructurat in ansamblul sau

Liberalii considera ca Guvernul Dancila trebuie restructurat in ansamblul sau, a declarat, astazi, presedintele PNL, Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )