Libnet.ro
UNICEF

16:30

Corina Cretu: Nicaieri nu am fost atacata ca aici pentru ca am spus niste lucruri. Nu este vina mea ca s-au schimbat cinci prim-ministri

B1 B1,
Corina Cretu: Nicaieri nu am fost atacata ca aici pentru ca am spus niste lucruri. Nu este vina mea ca s-au schimbat cinci prim-ministri

Comisarul european Corina Cretu sustine ca faptul ca se apropie alegerile a facut ca dialogul dintre ea si autoritatile romane sa fie extrem de politiziat si a precizat ca in niciun alt stat nu a fost. continuă pe B1

Corina Cretu: Nu este vina mea ca s-au schimbat cinci prim-ministri

Comisarul european Corina Cretu a declarat vineri ca nicaieri nu a fost atacata ca in Romania pentru ca a spus niste lucruri, adaugand ca nu este vina ei ca s-au schimbat cinci prim-ministri.

Corina Cretu: Romnia ar putea avea un buget pentru politica de coeziune cu 8 la suta mai mare pentru pentru perioada 2021 - 2027

Romania ar putea avea, potrivit propunerii Comisiei Europene, un buget pe politica de coeziune, pentru perioada 2021 - 2027, cu 8% mai mult fata de intervalul 2014 - 2020, respectiv de 31 miliarde de euro, a anuntat marti, pe Facebook, Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu.

Corina Cretu confirma ca autoritatile locale pot deveni beneficiari ai banilor europeni pentru constructia spitalelor regionale. Conditia: Guvernul sa solicite acest lucru Comisiei Europene

Cele 3 spitale regionale pot fi finantate din fonduri europene in perioada curenta de programare, afirma comisarul european Corina Cretu intr-un raspuns la o interpelare pe aceasta tema formulata de europarlamentarul PNL Marian-Jean Marinescu, in care arata, de asemenea, ca Guvernul roman nu a depus pana acum niciun proiect si nu a finalizat vreu studiu de fezabilitate, lucruri asteptate de Comisia Europena. Corina Cretu confirma, in scrisoare, ca autoritatile locale pot deveni beneficiari ai banilor europeni pentru constructia spitalelor regionale asa cum a solicitat CJ Cluj), in locul Ministerului Sanatatii, conditia fiind aceea ca Guvernul sa solicite acest lucru Comisiei Europene.

Comisarul european Corina CRETU, mesaj DUR catre PSD: DEZASTRU in absorbtia banilor UE pentru combaterea somajului (FOTO)

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, a publicat graficul care arata rata de absorbtie a fondurilor UE destinate combaterii somajului tinerilor intre 18 si 25 de ani, pe tari, la nivelul.

Corina Cretu: Probabil ca n luna ianuarie vom aproba o parte a proiectului magistralei M6 de metrou

Comisarul european Corina Cretu a declarat vineri ca, probabil, in luna ianuarie Comisia Europeana va aproba proiectul depus de autoritatile romane pentru finantarea unei parti din magistrala de metrou M6, care va lega Bucurestiul de Aeroportul Henri Coanda, relateaza Agerpres.

Corina Cretu: Comisarii europeni au venit foarte crispati la Bucuresti si au plecati foarte incantati

Comisarul european Corina Cretu a declarat ca dupa intalnirile cu Klaus Iohannis si Viorica Dancila, ceilalti comisari prezenti la Bucuresti i-au marturisit ca au rasuflat usurati. Asta pentru ca.

Schimb de replici acide intre Corina Cretu si Rovana Plumb: Probabil nu a primit aprobare de la partid / Doamna comisar ar trebui sa explice...

Comisarul european Corina Cretu a declarat, miercuri, ca a facut foarte multe lucruri pentru evitarea dezangajarii europene, precizand ca probabil, ministrul Rovana Plumb nu a amintit, in conferinta sa de.

GRAFIC Corina Cretu dezvaluie dezastrul din absorbtia banilor UE pentru combaterea somajului

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, a publicat miercuri un grafic al modului cum au accesat tarile UE banii europeni pentru compaterea somajului tinerilor, care arata ca Romania este pe ultima pozitie, cu un procent minuscul, in conditiile in care tara de pe penultimul loc, Grecia, are un procent ce se apropie de 50%.

Comisarul european Corina Cretu: Romania va primi 31 de miliarde de euro pe politica de coeziune, in perioada 2021-2027

Corina Cretu, comisarul european pentru politica regionala, a anuntat ca, in propunerea Comisiei Europene, Romania are prevazuta o alocare de 31 de miliarde de euro pe politica de coeziune, pentru perioada.

Corina Cretu candideaza la europarlamentare: Am primit o singura oferta pna acum, de la Pro Romnia

Comisarul european Corina Cretu a confirmat, vineri seara, ca va candida la europarlamentare, mentionand ca a primit o singura propunere, cea din partea Pro Romania, partidul infiintat de fostul premier Victor Ponta, relateaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )