Libnet.ro
UNICEF

00:07

CORINA CRETU: Suntem la o absorbtie a fondurilor europene de 19 - 21%, cu tot cu agricultura 28%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CORINA CRETU: Suntem la o absorbtie a fondurilor europene de 19 - 21%, cu tot cu agricultura 28%

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, a declarat, ieri, la Zalau, ca Romania are actualmente un grad de absorbtie al fondurilor europene, pe fondul de dezvoltare regionala si fondul de coeziune, de circa 19-21%, respectiv 28% daca se iau in considerare si platile directe din agricultura. continuă pe Ziarul Bursa

CORINA CRETU: Suntem la o absorbtie a fondurilor europene de 19 - 21%

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, a declarat, ieri, la Zalau, ca Romania are actualmente un grad de absorbtie al fondurilor europene, pe fondul de dezvoltare regionala si fondul de coeziune, de circa 19-21%, respectiv 28% daca se iau in considerare si platile directe din agricultura.

Corina Cretu: Suntem la o absorbtie a fondurilor europene de 19 - 21%, cu tot cu agricultura 28%

Corina Cretu, comisarul european pentru politica regionala, a declarat vineri ca, in prezent, Romania are un grad de absorbtie al fondurilor europene, pe fondul de dezvoltare regionala si fondul de coeziune, de.

Corina Cretu: Rata de absorbtie a fondurilor europene, de 28%, cu tot cu agricultura

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, a declarat, vineri, la Zalau, ca Romania are actualmente un grad de absorbtie al fondurilor europene, pe fondul de dezvoltare regionala si fondul de coeziune, de circa 19-21%, respectiv 28%.

Corina Cretu, explicatii despre rata absorbtiei fondurilor europene in Romania

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, a declarat, vineri, la Zalau, ca Romania are actualmente un grad de absorbtie al fondurilor europene, pe fondul de dezvoltare regionala si fondul de co.

[P] Este timpul sa simplificam absorbtia fondurilor europene

Prioritatea Partidului National Liberal pentru viitorul mandat in Parlamentul European este simplificarea absorbtiei fondurilor europene. Vrem reguli europene mai simple pentru ca micii investitori si autoritatile locale sa aiba aceleasi sanse de a atrage bani europeni, la fel ca marii beneficiari de fonduri UE.

HOROSCOP weekend 19-21 aprilie 2019. Trei evenimente astrale rare. Veti simti conexiuni la nivel adanc. Lasa furtuna sa se manifeste

Iata horoscopul de weekend 19-21 aprilie 2019, trei zile intense si decisive pentru multe persoane in ceea ce priveste relatiile importante pe care le au in viata lor. Finaluri ? Clarificari ? Noi inceputuri ? .

Corina Cretu anunta de ce depinde aderarea Romaniei la zona euro

Comisarul european Corina Cretu, care candideaza din partea Pro Romania pentru un mandat de europarlamentar, a declarat sambata, ca aderarea Romaniei la zona euro ar insemna un pas enorm inainte, dar,.

Cine este Oana Florea, posibilul viitor ministru al Fondurilor Europene

Deputatul PSD Oana Consuela Florea este propunerea social-democratilor pentru Ministerul Fondurilor Europene in locul Rovanei Plumb. in varsta de 43 de ani, Oana Florea a fost aleasa pe listele PSD Bucuresti.

HOROSCOP weekend 19-21 aprilie 2019 pentru fiecare zodie in parte. Berbecii trebuie sa fie atenti la parteneri, Gemenii incheie un ciclu de viata

Sfarsitul de saptamana aduce mult neprevazut pentru mai multe zodii. HOROSCOP BERBEC Nu este numai despre tine sau totul despre tine in acest weekend, Berbecule, deci pune-ti atentia pe partener in.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )