Libnet.ro
UNICEF

22:15

Liviu Dragnea, acuzatii dure la adresa Corinei Cretu: Candideaza din partea unui partid de securisti

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, acuzatii dure la adresa Corinei Cretu: Candideaza din partea unui partid de securisti

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, o ataca dur pe Corina Cretu, Comisarul European pentru Dezvoltare Regionala, despre care spune ca nu este straina de scrisoarea recenta a vicepresedintelui CE, Frans. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, atac la adresa SRI si a lui Eduard Hellvig pentru implicare in proteste anti-PSD din tara: Aceasta manipulare de doi ani si jumatate, bine platita, bine finantata, are un singur scop - Romania sa nu se dezvolte

Liviu Dragnea, presedintele social-democratilor, a afirmat, luni seara, ca Serviciul Roman de Informatii este implicat in protestele anti-PSD din tara, precizand ca directorul Eduard Hellvig nu a reformat.

Corina Cretu, replica pentru Liviu Dragnea: Discursul impotriva mea se bazeaza pe dezinformare

Comisarul european Corina Cretu ii raspunde liderului PSD, Liviu Dragnea, care a acuzat-o ca este mincinoasa, ea spunand ca decizia de a trimite scrisoarea de avertisment catre Romania nu a fost luata in Colegiul Comisarilor.

Liviu Dragnea, pe Facebook: primul pas major al PSD impotriva companiilor care vand in Romania produse asemanatoare, dar de o calitate inferioara fata de cele vandute in Occident.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, anunta masuri dure contra companiilor care vand in Romania marfa inferioara calitativ celei vandute in Occident. Amenda de 4% din toate incasarile si confiscarea.

Liviu Dragnea, pe Facebook: primul pas major al PSD impotriva companiilor care vand in Romania produse asemanatoare, dar de o calitate inferioara fata de cele vandute in Occident

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, anunta masuri dure contra companiilor care vand in Romania marfa inferioara calitativ celei vandute in Occident. Amenda de 4% din toate incasarile si confiscarea.

[P] Atacurile dezlantuite ale lui Liviu Dragnea ii masoara spaima! Pe 26 mai vor iesi la vot mai multi romani decat a putut el numara vreodata la alegerile europarlamentare!

Campania electorala pentru alegerile europarlamentare isi are proiectii mult mai adanci in analiza de oportunitate politica pe care si-o face PSD si Liviu Dragnea. Atacurile din ultima perioada la adresa PNL si impotriva presedintelui Klaus Iohannis masoara atacul de panica al celui care conduce de facto Romania din biroul sau de la Camera Deputatilor.

Catalin Cristache (PMP), plangere penala impotriva lui Liviu Dragnea la DIICOT: A afectat siguranta nationala

Presedintele PMP Galati, deputatul Catalin Cristache, a depus plangere penala impotriva lui Liviu Dragnea la DIICOT. Acesta il acuza pe seful PSD ca a incitat la violenta prin atacurile la adresa.

DIICOT neaga existenta dosarului lui Liviu Dragnea, in ceea ce priveste presupusa tentativa de asasinat la adresa sa

Procurorii DIICOT au negat existenta dosarului presedintelui PSD, Liviu Dragnea, in ceea ce priveste tentativa sa de asasinat. Pe rolul Parchetului nu exista nicio cauza in care sa fie mentiona.

Scandal intre Carla`s Dreams si Moise Guran! S-a lasat cu acuzatii dure! Raspunsul genial dat de artist

Campania electorala pentru alegerile parlamentare din data de 26 mai 2019 ne aduce ziua si scandalul. Carla`s Dreams si Moise Guran au avut un schimb de replici pe tema iesirii la vot, dupa ce artistul a fost acuzat ca a primit cetatenia romana din interes. Cantaretul a raspuns printr-o postare pe Facebook. Spiritele s-au incins [] .

LIVETEXT Liviu Dragnea, la Antena 3, anunta o lege pentru evitarea dublului standard care poate atrage amenzi de pana la 4% din cifra de afaceri

Liviu Dragnea a anuntat luni seara, la Antena 3, ca a semnat deja legea privind evitarea dublului standard intre produsele vandute in Romania si cele din Occident, care prevede, potrivit sefului PSD, amenzi de pana la 4% in cazul in care se incalca prevederile. Daca vorbim de un lant de magazine, vorbim de cifra de afaceri a intregului lant, a spus Dragnea. Liviu Dragnea este invitat, de la ora 21,00, la Antena 3 / Emisiunea a inceput.

Liviu Dragnea sustine ca el a anulat mitingul PSD. Ce mesaj a transmis

Liviu Dragnea sustine ca el este cel care a decis anularea mitingului PSD care era programat saptamana viitoare, la Romexpo. Liderul social-democrat este de parere ca in ultima saptamana de campanie electorala este mai important ca membrii de partid sa stea in dispozitivele de campanie si sa discute cu oamenii. Dupa ce primarul general al [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2576 seconds )