Libnet.ro
UNICEF

16:30

VICTOR PONTA: Adversarul domnului Dragnea la europarlamentare - Pro Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VICTOR PONTA: Adversarul domnului Dragnea la europarlamentare - Pro Romania

Presedintele Partidului Pro Romania, Victor Ponta, a declarat astazi, la Fagaras, ca primarii PSD din zona nu au participat la intalnirea cu comisarul european Corina Cretu desfasurata astazi in acest oras din judetul Brasov, iar a interzice reprezentantilor administratiilor publice locale sa se vada cu un comisar european este un gen de a face politica care nu a mai existat in Romania. continuă pe Ziarul Bursa

VICTOR PONTA: Corina Cretu va deschide lista pentru europarlamentare a Partidului Pro Romania

Comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, va deschide lista pentru alegerile europarlamentare a partidului Pro Romania, a anuntat astazi, la Fagaras, liderul formatiunii, Victor Ponta.

Ponta (Pro Romania): Dragnea nu da doi bani nici pe Europa, nici pe Timmermans. A vrut doar sa castige timp pentru a-si subordona Justitia romana sub controlul sau personal

Victor Ponta, liderul Pro Romania, sustine ca Liviu Dragnea nu a fost deloc impresionat de avertismentul lansat de Frans Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, motiv pentru care seful PSD va merge mai.

VICTOR PONTA: Formarea unei coalitii Pro Europa, la Chisinau, trebuie sprijinita

Datoria liderilor politici de la Bucuresti este sa medieze si sa sprijine formarea la Chisinau a unei coalitii Pro Europa si Pro Romania, care sa nu lase Republica Moldova in mainile Rusiei, a declarat astazi presedintele partidului Pro Romania, Victor Ponta.

Victor Ponta, mesaj special pentru Republica Moldova: Mergeti la vot, doar asa va puteti decide destinul. Nu uitati ca prezentul si viitorul dumneavoastra sunt alaturi de Romania

Victor Ponta, liderul Pro Romania, i-a indemnat pe cetatenii din Republica Moldova sa mearga la vot pentru ca daca lipsesc, nu vor putea sa-si decida viitorul, reamintindu-le totodata ca prezentul si.

VICTOR PONTA: O justitie care sta sub ministrul Justitiei va comite abuzuri

Presedintele partidului Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, astazi, la Fagaras, ca protestele pe marginea OUG 7/2019 sunt justificate.

Victor Ponta: O justitie care sta sub un ministru al Justitiei va comite abuzuri, va judeca stramb si ii va indeparta pe oamenii corecti

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat luni ca sunt justificate protestele fata de Ordonanta de Urgenta a Guvernului prin care sunt modificate legile justitiei. intr-o conferinta de presa, sustinuta.

Pro Romania Prahova a dat startul strangerii de semnaturi pentru europarlamentare! Rebega: Oamenii au gasit aici profesionalism, transparenta si recunoasterea valorilor

Organizatia Pro Romania Prahova si-a lansat oficial, sambata, stangerea de semnaturi pentru depunerea candidaturilor la alegerile europarlamentare din luna mai, potrivit romaniatv. net. in acest context, europ.

Pro Romania Prahova a inceput strangerea de semnaturi pentru alegerile europarlamentare

Organizatia Pro Romania Prahova a inceput astazi sa stranga in mod oficial semnaturi pentru depunerea candidaturii la alegerile europarlamentare din luna mai.

Daniel Constantin (Pro Romania): `Telenovela bugetului de stat se desfasoara conform scenariului dorit de Don Livio si sclava sa Isaura - Calin`

Daniel Constantin, prim-vicepresedinte in Pro Romania, a explicat ca telenvoela bugetului de stat se desfasoara conform scenariului dorit de Don Livio si sclava sa Isaura - Calin. Demnitarul a.

TUTUIANU: Ne propunem ca Pro Romania sa aiba trei parlamentari europeni

Senatorul Adrian Tutuianu a declarat, astazi, la Deva, ca Pro Romania si-a propus sa obtina la alegerile pentru Parlamentul European trei mandate de eurodeputat si un scor electoral de 10% din voturile valabil exprimate.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2815 seconds )