Libnet.ro
UNICEF

22:45

VICTOR PONTA: Corina Cretu va deschide lista pentru europarlamentare a Partidului Pro Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VICTOR PONTA: Corina Cretu va deschide lista pentru europarlamentare a Partidului Pro Romania

Comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, va deschide lista pentru alegerile europarlamentare a partidului Pro Romania, a anuntat astazi, la Fagaras, liderul formatiunii, Victor Ponta. continuă pe Ziarul Bursa

Rares Bogdan, favorit pentru a deschide lista PNL la europarlamentare. Decizia se va lua saptamna viitoare

Jurnalistul Rares Bogdan este favorit pentru primul loc pe lista PNL la europarlamentare, fiind asteptat sa dea un raspuns clar daca accepta oferta liberalilor, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid.

UPDATE Rares Bogdan, favorit pentru a deschide lista PNL la europarlamentare. Decizia se va lua saptamna viitoare

Jurnalistul Rares Bogdan este favorit pentru primul loc pe lista PNL la europarlamentare, fiind asteptat sa dea un raspuns clar daca accepta oferta liberalilor, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. UPDATE Rares Bogdan a confirmat pentru HotNews. ro discutiile cu liberalii. Nu m-am hotarat inca, a spus el.

UPDATE Rares Bogdan, favorit pentru a deschide lista PNL la europarlamentare. Decizia se va lua saptamna viitoare / Precizarile jurnalistului

Jurnalistul Rares Bogdan este favorit pentru primul loc pe lista PNL la europarlamentare, fiind asteptat sa dea un raspuns clar daca accepta oferta liberalilor, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. UPDATE Rares Bogdan a confirmat pentru HotNews. ro discutiile cu liberalii. Nu m-am hotarat inca, a spus el.

Ponta sustine ca primarilor PSD li s-a interzis sa se ntlneasca cu Corina Cretu: Am nteles ca au fost sunati sa nu vina

Victor Ponta sustine ca primarilor PSD, din zona Fagarasului, li s-a interzis sa participe la o intalnire cu comisarul european Corina Cretu. Pentru domnul Dragnea si echipa lui exista la europarlamentare un singur adversar, Pro Romania, a spus Ponta.

VICTOR PONTA: Adversarul domnului Dragnea la europarlamentare - Pro Romania

Presedintele Partidului Pro Romania, Victor Ponta, a declarat astazi, la Fagaras, ca primarii PSD din zona nu au participat la intalnirea cu comisarul european Corina Cretu desfasurata astazi in acest oras din judetul Brasov, iar a interzice reprezentantilor administratiilor publice locale sa se vada cu un comisar european este un gen de a face politica care nu a mai existat in Romania.

CORINA CRETU: Sper ca Republica Moldova sa isi continue parcursul european

Comisarul european, Corina Cretu, isi exprima speranta ca, dupa rezultatul alegerilor de astazi, Republica Moldova sa isi continue parcursul european, pe care il merita pe deplin.

Corina Cretu: Uniunea Europeana nu poate fi vazuta ca un bancomat

Uniunea Europeana nu poate fi vazuta ca un bancomat, a avertizat comisarul european Corina Cretu referindu-se la de fonduri UE doar statelor care respecta statul de drept. intr-o declaratie pentru Euronews,.

Corina Cretu, despre conditionarea alocarii banilor europeni de respectarea statului de drept: Uniunea Europeana nu poate fi vazuta ca un bancomat

Conditionarea alocarii fondurilor euopene de respectarea statului de drept este justificata, iar Uniunea Europeana nu poate fi vazuta ca un bancomat, a declarat comisarul european Corina Cretu intr-un interviu difuzat vineri de Euronews. Ea a spus ca doar astfel pot fi protejate interesele cetatenilor europeni, care nu vor sa isi vada irositi banii din taxe.

Victor Ponta, mesaj special pentru Republica Moldova: Mergeti la vot, doar asa va puteti decide destinul. Nu uitati ca prezentul si viitorul dumneavoastra sunt alaturi de Romania

Victor Ponta, liderul Pro Romania, i-a indemnat pe cetatenii din Republica Moldova sa mearga la vot pentru ca daca lipsesc, nu vor putea sa-si decida viitorul, reamintindu-le totodata ca prezentul si.

VICTOR PONTA: O justitie care sta sub ministrul Justitiei va comite abuzuri

Presedintele partidului Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, astazi, la Fagaras, ca protestele pe marginea OUG 7/2019 sunt justificate.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,254 seconds )