Libnet.ro
UNICEF

10:00

Acord intre AEP si comisia Electorala Centrala a Republicii Moldova pentru facilitarea demersului electoral

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Acord intre AEP si comisia Electorala Centrala a Republicii Moldova pentru facilitarea demersului electoral

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) si Comisia Electorala Centrala CEC) a Republicii Moldova au incheiat luni, un acord de colaborare pentru facilitarea demersului electoral, se arata intr-un comuicat remis redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

COMISIA EUROPEANA: Votul primit de Guvernul Republicii Moldova este ingrijoratoar pentru procesul de reforma

Votul de neincredere primit de Guvernul Republicii Moldova transmite semnale ingrijoratoare pentru procesul de reforma, iar necesitatea reformelor, in special in domeniul judiciar, nu a disparut odata cu votul pentru caderea Guvernului, a declarat, marti, un purtator de cuvant al CE.

Eugen Tomac, dupa caderea Guvernului de la Chisinau: Maia Sandu va fi viitorul presedinte al Republicii Moldova

Europarlamentarul roman Eugen Tomac considera ca Maia Sandu va fi viitorul presedinte al Republicii Moldova, dupa ce Parlamentul a acordat vor de neincredere Guvernului, iar Maia Sandu a pierdut functia de premier.

SIEGFRIED MURESAN: Motiunea de cenzura adoptata de Parlamentul Republicii Moldova este o frana pusa parcursului european al Moldovei

Europarlamentul PNL Siegfried Muresan care este presedintele Delegatiei Parlamentului European la Comitetul Parlamentar de Asociere UE-Moldova, considera ca motiunea de cenzura adoptata de Parlamentul Republicii Moldova impotriva Guvernului Maia Sandu este o frana pusa parcursului european al Moldovei.

Iohannis, despre demisia Guvernului de la Chisinau: E indreptata impotriva intereselor pe termen mediu si lung ale Republicii Moldova si ale cetatenilor sai

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat ca demersul initiat de Partidul Socialistilor din Republica Moldova PSRM) de inlaturare a Guvernului Maia Sandu, intr-un moment esential pentru reforma Justitiei, este indreptat impotriva intereselor pe termen mediu si lung ale Republicii Moldova si ale cetatenilor sai.

Prima reactie a presedintelui Iohannis dupa demiterea Guvernului de la Chisinau: Demersul este impotriva intereselor Republicii Moldova

Demersul initiat de Partidul Socialistilor din Republica Moldova PSRM) de inlaturare a Guvernului Maia Sandu, intr-un moment esential pentru reforma Justitiei, este indreptat impotriva intereselor pe termen mediu si lung ale Republicii Moldova si ale cetatenilor sai, spune presedintele Klaus Iohannis.

Daniela Morari, nou ambasador al Republicii Moldova pe langa UE

Printr-o decizie a Guvernului, Daniela Morari a fost numita ambasador, sef al misiunii Republicii Moldova pe langa Uniunea Europeana, transmite IPN.

Bogan Tirdea, despre criza politica: Maia Sandu vrea sa devina cu orice pret presedintele Republicii Moldova

Deputatul socialist Bogdan Tirdea considera ca premierul Maia Sandu vrea sa devina cu orice pret presedintele Republicii Moldova si din acest motiv intentionat a provocat criza politica de la Chisinau, prin anuntul Guvernului ca isi asuma raspunderea pentru modificarea Legii Procuraturii, in asa fel ca Maia Sandu sa poata selecta candidatii la functia de procuror general.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3203 seconds )