Libnet.ro
UNICEF

21:32

ANA BIRCHALL REACtIONEAZA LA DECLARTIA VIORICAI DANCILA V-as aduce aminte si despre corespondenta noastra pe tema OUG 13

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANA BIRCHALL REACtIONEAZA LA DECLARTIA VIORICAI DANCILA V-as aduce aminte si despre corespondenta noastra pe tema OUG 13

Fostul ministru al Justitiei Ana Birchall, exclusa din PSD, reactioneaza la declaratia Vioricai Dancila potrivit careia nu stia ce se intampla in Comisia Iordache, intrucat nu este membru al Parlamentului. Birchall afirma ca a avut discutii cu Dancila, unele chiar in sedintele de Guvern, pe multe teme controversate, printre care recursul compensatoriu, Sectia speciala sau pensionarea anticipata a magistratilor. V-as aduce aminte si despre corespondenta noastra pe tema OUG 13, a scris Birchall pe Facebook. continuă pe Ziarul Bursa

News alert! Ana Birchall reactioneaza dupa ce a fost data afara din PSD

Fostul ministru al Justitiei Ana Birchall afirma ca a aflat cu surprindere, din presa, ca a fost e.

Ana Birchall o ataca virulent pe Viorica Dancila: I-as aduce aminte despre corespondenta noastra pe tema OUG 13

Ana Birchall, fosta ministra a Justitiei exclusa din PSD dupa primul tur al alegerilor prezidentiale, o acuza pe Viorica Dancila de minciuni spuse cu nonsalanta si tupeu.

ANA BIRCHALL: in prea marea sa intelepciune, doamna Dancila mi-a reprosat ca am vorbit despre Justitie

Fostul ministru al Justitiei Ana Birchall spune ca Viorica Dancila i-a reprosat ca a continuat sa discute despre Justitie, desi partidul a decis dupa alegerile europarlamentare, sa nu se mai abordeze acest subiect.

Ana Birchall sare la brosele lui Dancila dupa ce a fost data afara din PSD

Ana Birchall o critica pe Viorica Dancila, dupa ce a fost exclusa din PSD. Fostul ministrul al justitiei explica faptul ca in fisa postului scria ca trebuie sa vorbeascp despre asaltul asupra justitiei nu s?.

Ana Birchall a fost exclusa din PSD. Dancila sustine ca s-a abtinut de la vot (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat marti seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, excluderea din partid a Anei Birchall. Am hotarat excluderea celor care au votat pentru investirea.

Ana Birchall recunoaste asaltarea justitiei de Comisia Iordache

Fostul ministru al Justitiei, Ana Birchall, exclusa marti din PSD, a lansat, ieri, pe Facebook, o serie de critici dure la adresa Vioricai Dancila, pe care a acuzat-o ca a patronat nenorocirile facute in legile justitiei de Comisia speciala condusa de Florin Iordache. Birchall i-a atras atentia lui Dancila ca ultimul raport MCV nu este laudativ la adresa fostei prim-ministre, ci foarte critic.

Judecata Vioricai Dancila, la CEx-ul PSD. S-a vorbit despre excluderi cu mandatul pe masa

Baronii, la judecata Vioricai Dancila. in cadrul CEx-ului PSD, s-a vorbit despre excluderi cu mandatul pe masa. Gabriela Firea: Care esec? Nu e cazul sa-mi pun mandatul pe masa. Judecata Vioricai Dancila, la CEx-ul PSD Liderul PSD Viorica Dancila va propune, la CEx-ul formatiunii politice, care a inceput la ora 16:00, excluderea Anei Birchall din .

Ana Birchall, despre presiunile facute asupra Ministerului Justitiei. Viorica Dancila acuzata de o noua minciunica

Ana Birchall o acuza pe Viorica Dancila ca minte cand sustine ca nu a stiut despre asaltul si asediul la care a fost supusa ea, la fel ca Ministerul Justitiei. Fostul ministru al Justitiei arata.

Ce risca Gigi Becali, dupa comentariile facute la adresa Vioricai Dancila. Ar putea avea probleme legale

Gigi Becali a facut cateva declaratii care l-ar putea costa scump, pentru ca ii pot aduce probleme cu legea. Latifundiarul din Pipera a facut cateva comentarii sexiste la adresa Vioricai Dancila, starnind un val de reactii. Dupa primul tur al alegerilor din urma cu aproape o saptamana, Klaus Iohannis a intrat in cursa pentru Cotroceni .

ANA BIRCHALL: Am aflat din presa de excludere

Fostul ministru al Justitiei Ana Birchall afirma ca a aflat cu surprindere, din presa, ca a fost exclusa din PSD si ca, in ciuda acestei atitudini de neinteles, nu se va dezice de valorile care au ghidat-o pe parcursul intregii cariere politice.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )