Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ana Birchall recunoaste asaltarea justitiei de Comisia Iordache

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ana Birchall recunoaste asaltarea justitiei de Comisia Iordache

Fostul ministru al Justitiei, Ana Birchall, exclusa marti din PSD, a lansat, ieri, pe Facebook, o serie de critici dure la adresa Vioricai Dancila, pe care a acuzat-o ca a patronat nenorocirile facute in legile justitiei de Comisia speciala condusa de Florin Iordache. Birchall i-a atras atentia lui Dancila ca ultimul raport MCV nu este laudativ la adresa fostei prim-ministre, ci foarte critic. continuă pe Ziarul Bursa

ANA BIRCHALL REACtIONEAZA LA DECLARTIA VIORICAI DANCILA V-as aduce aminte si despre corespondenta noastra pe tema OUG 13

Fostul ministru al Justitiei Ana Birchall, exclusa din PSD, reactioneaza la declaratia Vioricai Dancila potrivit careia nu stia ce se intampla in Comisia Iordache, intrucat nu este membru al Parlamentului. Birchall afirma ca a avut discutii cu Dancila, unele chiar in sedintele de Guvern, pe multe teme controversate, printre care recursul compensatoriu, Sectia speciala sau pensionarea anticipata a magistratilor. V-as aduce aminte si despre corespondenta noastra pe tema OUG 13, a scris Birchall pe Facebook.

Ana Birchall, despre presiunile facute asupra Ministerului Justitiei. Viorica Dancila acuzata de o noua minciunica

Ana Birchall o acuza pe Viorica Dancila ca minte cand sustine ca nu a stiut despre asaltul si asediul la care a fost supusa ea, la fel ca Ministerul Justitiei. Fostul ministru al Justitiei arata.

Ana Birchall sare la brosele lui Dancila dupa ce a fost data afara din PSD

Ana Birchall o critica pe Viorica Dancila, dupa ce a fost exclusa din PSD. Fostul ministrul al justitiei explica faptul ca in fisa postului scria ca trebuie sa vorbeascp despre asaltul asupra justitiei nu s?.

ANA BIRCHALL: in prea marea sa intelepciune, doamna Dancila mi-a reprosat ca am vorbit despre Justitie

Fostul ministru al Justitiei Ana Birchall spune ca Viorica Dancila i-a reprosat ca a continuat sa discute despre Justitie, desi partidul a decis dupa alegerile europarlamentare, sa nu se mai abordeze acest subiect.

ANA BIRCHALL: Am aflat din presa de excludere

Fostul ministru al Justitiei Ana Birchall afirma ca a aflat cu surprindere, din presa, ca a fost exclusa din PSD si ca, in ciuda acestei atitudini de neinteles, nu se va dezice de valorile care au ghidat-o pe parcursul intregii cariere politice.

Ana Birchall, declaratie de razboi la adresa PSD

Fostul ministru al Justitiei, Ana Birchall, exclusa din PSD, sustine ca a gasit in Minister o multim.

News alert! Ana Birchall reactioneaza dupa ce a fost data afara din PSD

Fostul ministru al Justitiei Ana Birchall afirma ca a aflat cu surprindere, din presa, ca a fost e.

Ana Birchall a fost exclusa din PSD: Am aflat din presa. Nu am fost invitatala sedintasaaud capetele de acuzare si sapot raspunde

Ana Birchall, fostul ministru al Justitiei, a spus ca a aflat din presa faptul ca a fost exclusa din PSD, fara sa fi fost chemata la sedinta si sa i se aduca argumente in acest sens. Asta.

Ana Birchall spune ca a fost exclusa din PSD fara sa se poata apara: Plec din acest partid cu constiinta curata

Fostul ministru al Justitiei, Ana Birchall, spune ca a fost exclusa din PSD fara sa fie invitata la sedinta CExN pentru a auzi capetele de acuzare si sa poata raspunde, dar afirma ca pleaca din partid, dupa 19 ani, cu constiinta curata.

Breaking news! incepe macelul in PSD! Ana Birchall a fost exclusa din partid

Ana Birchall, fostul ministru al Justitiei, a fost exclusa din PSD la sedinta Comitetului Executiv d.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )