Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cine sunt parlamentarii care vor schimba legile securitatii nationale

Adevărul Adevărul,
Cine sunt parlamentarii care vor schimba legile securitatii nationale

Comisia speciala care se va ocupa de modificarea legilor securitatii nationale s-a intrunit marti, in prima sedinta, pentru a stabili functiile de conducere si regulamentul de functionare. Presedintele Comisiei de control al SRI Claudiu Manda a fost ales si presedinte al Comisiei speciale si a anuntat ca intrunirile vor fi de regula publice. Printre membrii Comisiei se mai numara si Tutuianu, Vlase, Caprar, Raetchi si Prisca. continuă pe Adevărul

Cine sunt cei mai cautati lucratori pe OLX si de ce si schimba romnii locul de munca

Peste 70% dintre candidatii de pe OLX si-ar schimba locul de munca in urmatoarele 12 luni, iar cei mai multi dintre ei 87. 42%) sunt deschisi sa-si schimbe domeniul de activitate, potrivit unui chestionar realizat de OLX in luna martie, pe un esantion de 1. 400 de vizitatori din sectiunea Locuri de Munca. Unul dintre principalele motive pentru care respondentii si-ar schimba locul de munca este conturat de nevoia unui salariu mai mare 66. 96%), arata un studiu realizat de platforma de anunturi.

Politic show: Iohannis, dupa ce Dancila nu i-a raspuns la telefon: Daca ar fi un domn prim-ministru, i-as spune ceva. Fiind o doamna, ma abtin; Cine sunt deputatii cu cele mai multe absente nemotivate; Pariul lui Iohannis

Joi, ultima sansa ca legile Justitiei sa ajunga pe masa Comisiei de la Venetia. Surse: Romania ar putea fi monitorizata de Consiliul Europei, la fel ca in anii '90. Cel mai important for al Consiliului Europei va dezbate joi solicitarea. Denuntatorul medicului Mihai Lucan: Face ce stie cel mai bine, ameninta, hartuieste si incearca sa intimideze. Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor si omul de la care a pornit dosarul doctorului Mihai Lucan, il acuza pe medic de.

Cine sunt sotiile milionarilor romani

Pe langa averile uriase pe care au reusit sa le stranga se pot lauda ca au si cele mai frumoase sotii. Sunt distinse, multe dintre ele foarte discrete. Ion Tiriac. in spatele fostului jucator de tenis.

Atentie mare! Ce trebuie sa stie toti cei care vor pleca la mare de 1 mai

Vacanta de 1 Mai din acest an se anunta una destul de complicata. Autostrada Soarelui este in curs de peticire iar patronii hotelurilor si teraselor sunt nervosi pentru ca nu au reusit sa-si gaseasca.

Horoscopul saptamanii 23-29 aprilie, cu Camelia Patrascanu. Zodiile care vor avea o perioada foarte reusita

Camelia Patrascanu a prezentat duminica, la Antena 3, horoscopul saptamanii pentru fiecare zodie in parte. Berbec - raman concentrati pe munca, dar vor avea.

HOROSCOP. Zodiile care vor supravietui si daca vine Apocalipsa

Nu exista zodii bune sau rele. Cu toate acestea, anumite zodii au primit o doza de mare intuitie, deteminare si forta incat ne face sa credem ca vor supravietui si in cele mai dificile situatii. Sigur,.

Horoscopul saptamanii 23-29 aprilie, cu Camelia Patrascanu. Zodiile care vor avea parte de o perioada benefica

Camelia Patrascanu a prezentat duminica, la Antena 3, horoscopul saptamanii pentru fiecare zodie in parte. Berbec - raman concentrati pe munca, dar vor avea.

Horoscopul saptamanii 23-29 aprilie, cu Camelia Patrascanu. Zodiile care vor avea o perioada benefica

Camelia Patrascanu a prezentat duminica, la Antena 3, horoscopul saptamanii pentru fiecare zodie in parte. Berbec - raman concentrati pe munca, dar vor avea.

Trei cupluri de zodii care vor trai fericite pana la batranete. Horoscopul iubirii

Rac + Taur Cuplurile formate din aceasta combinatie vor avea mari sanse de reusita. Racul tanjeste dupa o relatie de cuplu fericita si viseaza la o familie fericita, in timp ce Taurul indrageste conexiunile.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )