Libnet.ro
UNICEF

08:30

Comisia Europeana acuza Romania ca nu vrea sa recupereze aproape 100 de milioane de euro de la fratii Micula

Antena3 Antena3,
Comisia Europeana acuza Romania ca nu vrea sa recupereze aproape 100 de milioane de euro de la fratii Micula

Comisia Europeana a decis sa trimita Romania in fata Curtii de Justitie a Uniunii Europene pentru nerespectarea obligatiei de a recupera in integralitate de la Viorel si Ioan Micula si de la grupul lor de. continuă pe Antena3

Comisia Europeana vrea sa creasca utilizarea euro pe pietele globale

Comisia Europeana a prezentat, ieri, o serie de propuneri destinate sa creasca rolul monedei euro in sistemul international de plati precum si ca moneda de rezerva, concurand dominatia dolarului american, transmite Reuters.

REUTERS: Comisia Europeana vrea sa creasca rolul monedei euro

Comisia Europeana a prezentat astazi o serie de propuneri destinate sa creasca rolul monedei euro in sistemul international de plati precum si ca moneda de rezerva, concurand dominatia dolarului american, transmite Reuters.

Comisia Europeana vrea sa promoveze euro n tranzactiile comerciale, pentru a reduce dominatia dolarului

Comisia Europeana a afirmat miercuri ca va demara discutii cu marii actori economici, in special din sectorul energiei, pentru a incerca sa reduca dominatia dolarului in schimburile internationale si pentru a intari rolul euro, scrie AFP.

Romania, data in judecata de Comisia Europeana pentru ajutoarele de stat acordate fratilor Micula

Comisia Europeana a decis vineri sa dea in judecata Romania la Curtea de Justitie a Uniunii Europene pentru ca tara nu a recuperat integral de la oamenii de afaceri Viorel si loan Micula si de la grupul lor de firme ajutoare de stat in valoare de pana.

Romania, data in judecata de Comisia Europeana. S-A iNCALCAT UN TRATAT BILATERAL

Comisia Europeana da in judecata Romania, pentru ajutoarele de stat acordate fratilor Micula. Tara noastra va da explicatii la Curtea de Justitie a UE din cauza faptului ca nu a recuperat integral de la afa.

Romnia, data n judecata de Comisia Europeana, pentru ajutoarele de stat acordate fratilor Micula

Comisia Europeana a decis vineri sa dea in judecata Romania la Curtea de Justitie a Uniunii Europene pentru ca tara nu a recuperat integral de la oamenii de afaceri Viorel si loan Micula si de la grupul lor de firme ajutoare de stat in valoare de pana la 92 de milioane euro, considerate ilegale de catre executivul UE.

Proiectul pentru Centura Capitalei a ajuns la Comisia Europeana. Anuntul facut de ministrul Transporturilor

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, a declarat joi seara, la Antena 3, ca proiectul pentru finantarea Centurii Capitalei a fost receptionat de Comisia Europeana, in data de 5 decembrie. Proiectul pentru.

Siegfried Muresan: Dancila a mintit. Comisia Europeana nu a primit nici pana acum dosarul pentru centura Bucurestiului

Siegfried Muresan, eurodeputat al PNL si purtator de cuvant al PPE, sustine ca premierul Viorica Dancila a mintit cand a vorbit de depunerea dosarului pentru centura Bucurestiului la Comisia Europeana, nefiind facut niciun demers de acest fel.

Sistemul de alerta rapida anti-fake news, lansat de Comisia Europeana pentru a preveni ingerintele Rusiei n alegerile europarlamentare

Comisia Europeana a lansat miercuri un plan de actiune impotriva dezinformarii, pentru cele sase luni pana la alegerile europarlamentare, cerand statelor membre si actorilor de internet, cum ar fi Facebook, sa se mobilizeze pentru a face fata unei amenintari a Rusiei care ar fi sursa principala.

Juncker, dupa ntlnirea cu Dancila: Mai exista divergente ntre Guvernul Romniei si Comisia Europeana n privinta statului de drept / Ramn convins ca spre finalul mandatului acestei Comisii vom primi Romnia n Schengen

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a declarat, miercuri, la finalul intalnirii cu premierul Viorica Dancila, ca intre Guvernul Romaniei si Comisie mai exista divergente in privinta statului de drept, insa acest lucru nu are legatura cu presedintia Consiliului UE pe care tara noastra o va prelua la inceputul lui 2019. Seful CE a precizat ramane convins ca pana la finalul mandatului actualei Comisii, Romania va fi primita in Schengen. La randul sau, Viorica Dancila a sustinut ca in Romania este respectat statul de drept.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )