Libnet.ro
UNICEF

15:30

UPDATE DOCUMENT Legea carantinarii a fost adoptata de catre Parlament si merge la promulgare Care sunt noile conditii pentru izolarea sau carantinarea unei persoane

Hotnews Hotnews,
 UPDATE DOCUMENT Legea carantinarii a fost adoptata de catre Parlament si merge la promulgare Care sunt noile conditii pentru izolarea sau carantinarea unei persoane

UPDATE 22:20 Senatori au votat in unanimitate joi seara, dupa 4 zile de dezbateri, raportul la proiectul de lege al Guvernului privind carantina si izolarea, proiect modificat substantial de parlamentari. Legea va merge la promulgare. continuă pe Hotnews

Se schimba buletinele! Toti romanii sunt vizati! Legea a fost adoptata. Cand vor fi emise noile acte

Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, a adoptat, marti, proiectul de lege ce prevede eliberarea noilor carti de identitate electronice cu cip. Noile buletine sunt optionale, astfel incat romanii vor avea posibilitatea de solicita si carti de identitate simple. Legea urmeaza sa fie promulgata de presedintele Klaus Iohannis.

ULTIMA ORA. Legea carantinei si izolarii a fost adoptata de Parlament. Cele mai importante modificari decise de alesi

Legea carantinei si izolarii a fost adoptata, joi seara, de Parlament, dupa votul dat de alesi in plenul Senatului. Grupurile parlamentare au fost in favoarea raportului Comisiei juridice. Printre singurii care au votat impotriva s-au numarat Calin Popescu Tariceanu si Eugen Teodorovici.

Nu exista temei ca Legea carantinarii sa fie atacata la CCR, sustine premierul Orban

Seful Guvernului a declarat, joi, ca nu exista niciun temei ca Legea carantinarii si izolarii sa f.

Legea carantinarii si izolarii. Principalele modificari aduse de senatori la actul normativ care intra la vot in Senat

Legea carantinarii si izolarii ajunge, joi, in plenul Senatului pentru votul final, dupa mai bine de o saptamana de tensiuni pe scena politica pe tema acestui act normativ. Miercuri seara s-au incheiat.

KLAUS IOHANNIS: Este intolerabil cum PSD tergiverseaza legea carantinarii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca PSD tergiverseaza legea carantinarii si izolarii si a facut apel la parlamentari sa finalizeze discutiile pe acest act normativ, conform Agerpres.

Marcel Ciolacu, decizie cu privire la legea carantinarii si izolarii: Nu putem accepta!

Marcel Ciolacu a facut o declaratie de presa la sediul din Soseaua Kiseleff, cu privire la legea carantinarii si izolaraii. Liderul PSD sustine ca acest act normativ este unul prost, iar social-democratii nu pot accepta o astfel de lege.

Robert Cazanciuc (PSD): Legea carantinarii este proasta si nu protejeaza pe nimeni

Senatorul PSD si presedintele interimar al Senatului, Robert Cazanaciu, a declarat ca legea carantinarii si izolarii este una proasta si care nu protejeaza pe nimeni, in cadrul unei conferinte de presa la sediul PSD.

Uniunea Militarilor si Politistilor Mihai Viteazul sustine adoptarea de catre Parlament a proiectului de Lege privind modificarea si completarea Legii pensiilor militare de stat

Uniunea Militarilor si Politistilor Mihai Viteazul anunta prin intermediul unui comunicat de presa ca sustine adoptarea de catre Parlament a proiectului de Lege privind modificarea si completarea Legii.

PSD E LA BUTOANE: Alba-neagra in Senat, cu legea carantinarii si izolarii

Marcel Ciolacu, PSD: Proiectul de act normativ a fost modificat in Camera Deputatilor in proportie de 80%, dar mai sunt multe lucruri de clarificat * Florin Roman, PNL: Cei de la PSD incep sa reuseasca ceea ce si-au propus: sa ne izoleze ca tara de restul Europei * Dan Barna, USR: PSD se joaca cu sanatatea romanilor Cand nu ai majoritate parlamentara, dar esti la guvernare, trebuie sa joci cum iti canta altii. Liberalii si-au dorit mult anul trecut sa dea jos guvernul Dancila, sa preia fraiele guvernarii, dar, odata cu inceperea pandemiei s-au trezit in fata unui Parlament ostil, in care s-a constituit o majoritate de conjunctura alcatuita din PSD, ALDE, Pro Romania si UDMR.

Senatul a adoptat Legea carantinarii si izolarii. Cativa alesi au votat impotriva

UPDATE, 16 iulie, ora 22. 00: Dupa zile intregi de dezbateri, Senatul a adoptat, intr-un final, legea privind carantina si izolarea. Forma actului normativ este diferita de cea trimisa de Guvern, dar premierul Ludov.

ştiri din Politica

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )