Libnet.ro
UNICEF

22:15

ELENA UDREA: CE a raspuns Curtii Europene de Justitie in dosarul Gala Bute spunand ca deciziile CCR trebuie respectate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ELENA UDREA: CE a raspuns Curtii Europene de Justitie in dosarul Gala Bute spunand ca deciziile CCR trebuie respectate

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea sustine ca, in ce priveste dosarul Gala Bute, Comisia Europeana a raspuns Curtii Europene de Justitie spunand ca deciziile CCR trebuie respectate. continuă pe Ziarul Bursa

Elena Udrea: Comisia Europeana a raspuns Curtii Europene de Justitie in dosarul Gala Bute spunand ca deciziile CCR trebuie respectate

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea sustine ca, in ce priveste dosarul Gala Bute, Comisia Europeana a raspuns Curtii Europene de Justitie spunand ca deciziile CCR trebuie respectate. Raspunsul Comisiei Europene inseamna ca si in cazul meu, ca si in cele trimise ulterior la Luxemburg, procesul Gala Bute se va rejudeca. De la inceput! Asa cum este legal si corect, afirma Udrea.

Veste buna pentru Elena Udrea! Ce se intampla cu dosarul in care este judecata

Elena Udrea a primit o veste buna din partea Comisiei Europene, care a precizat, intr-un raspuns transmis Curtii de Justitie a Uniunii Europene, ca decizia Curtii Constitutionale a Romaniei cu privire la completurile de 5 judecatori poate fi aplicata in dosarul Gala Bute. Fostul ministru al Turismului a reactionat pe contul personal de Facebook. Veste .

Lovitura pentru Elena Udrea, la 4 luni dupa revenirea in Romania. Are din nou probleme cu justitia

Elena Udrea s-a prezentat, marti, la Curtea de Apel Bucuresti, unde s-a judecat un nou termen in dosarul privind finantarea campaniei electorale din 2009. Fostul ministru al Turismului a oferit prima reactie, dupa ce Comisia Europeana a precizat, intr-un raspuns transmis Curtii de Justitie a Uniunii Europene, ca decizia CCR privind completurile de 5 judecatori .

Elena Udrea: Astazi am primit o veste buna, pe care o asteptam

Elena Udrea a reactionat, marti seara, dupa ce Comisia Europeana a transmis Curtii de Justitie a Uniunii Europene ca deciziile CCR trebuie respectate. Astazi am primit o veste buna, pe care o asteptam.

Elena Udrea asteapta o dezbatere Iohannis-Dancila: Ca sa pot sa am constiinta linistita

Elena Udrea a marturisit ca asteapta o dezbatere electorala, inainte de turul al doilea al alegerilor prezidentiale, pentru a isi face o opinie inainte sa mearga sa voteze cu candidatul care ar.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Elena Udrea, la vot: Sperantele mele nu sunt foarte mari ca lucrurile in viitor se schimba in bine

Elena Udrea a votat la alegerile prezidentiale. Votul trebuie sa mearga catre cel care indeplinestecat mai mult criteriile pe care noi le avem si asteptarile pe care.

Fostul trezorier PSD n-a scapat de justitie. Dosarul sau va fi rejudecat de la ZERO!

Un complet de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie a anulat marti decizia prin.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )