Libnet.ro
UNICEF

10:45

GUVERN Ordonante de urgenta pentru implementarea Planului de Relansare Economica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GUVERN Ordonante de urgenta pentru implementarea Planului de Relansare Economica

70% din cele aproape 34 miliarde euro alocati Romaniei de Comisia Europeana prin instrumentul Next Generation EU trebuie contractati in primii doi ani, a afirmat premierul Ludovic Orban la inceputul sedintei de guvern de aseara, in care le-a solicitat membrilor Cabinetului implicare maxima in urmarirea abrsobtiei banilor europeni. continuă pe Ziarul Bursa

Pe Emmanuel Macron l-au lasat nervii in timpul reuniunii dedicate planului de relansare economica a UE. Nu s-a ajuns la niciun acord. Summitul, prelungit pentru a patra zi (VIDEO)

Liderii Uniunii Europene nu au ajuns nici acum la un acord privind planul de relansare economica. Programat sa se termine sambata, summitul a continuat si duminica, iar o noua sedinta va incepe luni.

Summit UE: Discutiile privind planul de relansare economica vor fi reluate astazi la ora 14:00 GMT

Summitul de la Bruxelles consacrat planului de relansare economica post-coronavirus pentru Uniunea Europeana a fost suspendat dupa a treia noapte de tratative si va fi reluat luni la ora locala 16:00 14:00 GMT), a anuntat luni dimineata un purtator de cuvant al Consiliului European, transmit AFP si dpa.

Cum s-au impartit miliardele din programul UE de relansare economica. Italia va primi cea mai mare suma. Polonia a iesit din negocieri mai castigata decat Spania, a doua cea mai lovita tara de epidemie Cum sunt distribuiti banii alocati Romaniei

In ceea ce s-a dovedit a fi unul dintre cele mai lungi summituri UE, liderii de stat si de guvern din blocul comunitar au reusit sa ajunga la un acord privind planul de relansare economica post-coronavirus si.

Investitorii: Acordul UE referitor la pachetul de relansare economica dupa pandemia de coronavirus este un moment de cotitura pentru activele financiare din regiune

Investitorii au salutat marti acordul Uniunii Europene referitor la pachetul de relansare economica dupa pandemia de coronavirus, ca fiind un moment de cotitura pentru activele financiare din regiune, afectate ani de zile de crizele datoriilor publice si diviziunile dintre nord si sud, transmite Reuters.

Summitul UE. Ce prevede planul de relansare economica a Uniunii Europene, pe fondul pandemiei de coronavirus

Liderii Uniunii Europene s-au adunat la Bruxelles pentru a discuta planul de relansare economica a Uniunii Europene, pe fondul pandemiei de coronavirus. Desi initial era planificat ca summitul sa dureze doua.

Summitul UE. Ce prevede planul de relansare economica a Uniunii Europene, pe fondul pandemiei de coronavirus

Liderii Uniunii Europene s-au adunat la Bruxelles pentru a discuta planul de relansare economica a Uniunii Europene, pe fondul pandemiei de coronavirus. Desi initial era planificat ca summitul sa dureze doua.

Liderii UE au ajuns la un acord privind planul de relansare economica la capatul unuia dintre cele mai lungi summituri din istoria blocului comunitar

La capatul unuia dintre cele mai lungi summituri din istoria Uniunii Europene, liderii statelor membre au ajuns la un acord in privinta programului de relansare economica post-coronavirus. 750 de miliarde de euro.

Am reusit! Europa e puternica! Liderii europeni au cazut de acord asupra bugetului multianual si a pachetului de relansare economica post-coronavirus

Liderii europeni au reusit, in a cincea zi a summitului de la Bruxelles, sa ajunga la un acord privind bugetul multianual si pachetul de relansare economica post-coronavirus.

Un mare spital din Bucuresti, golit de urgenta, pentru a deveni unitate-COVID

Spitalul Judetean Ilfov este golit de urgenta, pentru a face loc pacientilor bolnavi de coronavirus. Acesta este un spital mare si multe cazuri COVID din tara ajung la Bucuresti.

Programele Noua casa si IMM Leasing, aprobate de Guvern

Guvernul a aprobat in sedinata de miercuri noua ordonante de urgenta, doua dintre acestea fiind cele referitoare la programul Noua casa si programul IMM Leasing. Premierul Ludovic Orban a declarat la inceputul sedintei de miercuri ca obiectivul principal al sedintei de astazi este adoptare actelor normative necesare pentru implementarea programului de relansare economica.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )