Libnet.ro
UNICEF

00:07

IONEL DANCA, SEFUL CANCELARIEI PREMIERULUI LUDOVIC ORBAN: Autostrazile Comarnic-Brasov si Targu Neamt-Iasi, ingropate de guvernarea PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IONEL DANCA, SEFUL CANCELARIEI PREMIERULUI LUDOVIC ORBAN: Autostrazile Comarnic-Brasov si Targu Neamt-Iasi, ingropate de guvernarea PSD

Autostrazile Comarnic-Brasov si Targu Neamt-Iasi nu vor mai fi realizate in parteneriat public privat asa cum stabilise fostul guvern Dancila. Cabinetul Orban a discutat, ieri, despre adoptarea unei ordonante de urgenta pentru anularea proiectelor de construire a acestor autostrazi aprobate de Comisia Nationala de Prognoza in timpul fostei guvernari. continuă pe Ziarul Bursa

IONEL DANCA: Noi ne respectam angajamentele luate in fata romanilor cu orice risc

Seful Cancelariei premierului, Ionel Danca, a anuntat, joi, ca Execuivul va trimite luni Parlamentului o scrisoare pentru convocarea unei sesiune extraordinare, in vederea asumarii raspunderii pe legea privind alegerea primarilor in doua tururi. intrebat daca Guvernul forteaza, astfel, alegerile anticipate, Danca a spus: Noi ne respectam angajamentele luate in fata romanilor cu orice risc. Ce va face PSD impotriva acestui demers, este secundar, transmite News. ro.

SEFUL CANCELARIEI: incepand din luna martie, TAROM ar fi in imposibilitatea finantarii activitatii curente

Seful Cancelariei premierului, Ionel Danca, a anuntat, joi, ca Guvernul a aprobat un Memorandum privind acordarea unui ajutor de salvare, in valoare de 195 de milioane de lei, pentru TAROM, in lipsa caruia compania ar fi in imposibilitatea finantarii activitatii curente, relateaza News. ro.

Stefan Mandachi, scrisoare catre Ludovic Orban: intr-un sfert de an nu s-a rostit nicio propozitie clara despre autostrazi. Cand incepe si cand se finalizeaza Autostrada Moldovei? Anul, luna, ziua!

Cand incepe si cand se finalizeaza Autostrada Moldovei?, este intrebarea pe care antreprenorul sucevean Stefan Mandachi, cunoscut dupa ce in urma cu un an a realizat simbolic primul metru de autostrada in Moldova si a pornit miscarea Romania vrea autostrazi, o transmite premierului Ludovic Orban intr-o scrisoare deschisa. Mandachi spune ca vrea sa-si intocmeasca un plan de afaceri, dar ca ii lipsesc date concrete despre proiectele de infrastructura, iar intr-un sfert de an, de cand s-a schimbat guvernul, Mandachi spune ca de un sfert de an nu s-a rostit nicio propozitie clara despre autostrazi.

Guvernul vrea sa anuleze parteneriatele public private marca Valcov

Seful Cancelariei premierului Ludovic Orban, Ionel Danca, a cerut introducerea unui proiect de anulare a parteneriatelor public-privatemacra Valcov. initiate pentru Autostrada Comarnic Brasov si.

Ionel Danca detaliaza planul Guvernului liberal pentru organizarea anticipatelor

Seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, a declarat miercuri, la Libertatea, ca in acest mom.

Victor Ponta, atac fara precedent la adresa lui Ludovic Orban. Te apuci de circ in Parlament

Victor Ponta lanseaza un atac fara precedent la adresa premierului Romaniei, Ludovic Orban. Acesta este de parere ca premierul va demisiona din functia de premier, dupa ce isi va mai angaja raspunderea parlamentara. Victor Ponta, atac fara precedent la adresa lui Ludovic Orban in declaratiile sale, Victor Ponta crede ca premierul va demisiona si ca .

Ludovic Orban si Klaus Iohannis, o noua intalnire la Palatul Cotroceni

Premierul Ludovic Orban merge marti, la ora 14. 00, la Palatul Cotroceni, pentru o noua discutie cu seful statului despre alegerile anticipate si cum pot fi declansate. La intalnire participa si ministrul Fondurilor Europene, astfel ca este posibil sa se discute si despre proiectele Executivului.

Cati copii are Ludovic Orban. Interviu emotionant oferit Cristinei Topescu, in urma cu doi ani

In urma cu doi ani, pe vremea cand Ludovic Orban era deputat in Parlamentul Romaniei, vorbea despre familie intr-un interviu neconventional. Interviul i-a fost acrodat regretatei jurnaliste Cristina Topescu, la Canal 33. Cati copii are Ludovic Orban in cadrul emisiunii INTERVIURI NE)CONVENTIONALE, de la Canal 33, regretata Cristina Topescu ii lua un interviu deputatului Ludovic .

LUDOVIC ORBAN: Avem cel mai mic punct de colectare a taxelor si impozitelor din UE

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca Romania are cel mai mic procentaj de colectare a taxelor si impozitelor din Uniunea Europeana UE), una dintre cauze fiind faptul ca nu a fost realizata informatizarea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), desi toate firmele au fost obligate sa-si schimbe casele de marcat.

LUDOVIC ORBAN: Acordul de imprumut cu BIRD privind domeniul Sanatatii trebuie renegociat

Acordul de imprumut privind Programul pe baza de rezultate in sectorul sanitar intre Romania si Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare, semnat la New York, la 23 septembrie 2019, trebuie renegociat, a declarat, joi, premierul Ludovic Orban, care a aprobat, la propunerea ministrului Sanatatii, retragerea de pe ordinea de zi sedintei de Guvern a proiectului de lege privind ratificarea acestui document, transmite Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )