Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivul ireal pentru care Comisia Europeana a anuntat suspendarea finantarii autostrazii Pitesti-Sibiu: Protejarea unei specii de gandac

B1 B1,
Motivul ireal pentru care Comisia Europeana a anuntat suspendarea finantarii autostrazii Pitesti-Sibiu: Protejarea unei specii de gandac

Razvan Cuc, fostul ministru al Transporturilor, a publicat, pe pagina sa de Facebook, textul observatiilor trimise de catre Comisia Europeana CE, n. r. ) guvernului de la Bucuresti in care anunta suspendarea. continuă pe B1

SOC in FAMILIA REGALA! MOTIVUL ULUITOR pentru care Printul Harry si Meghan Markle PARASESC Casa Regala Britanica (FOTO, VIDEO)

Meghan Markel si Printul Harry au luat decizia de a renunta la rolurile de membri proeminenti ai familiei regale britanice si in schimb, sa devina independenti financiar in Canada, o tara in care Megan a.

Razvan Cuc: Autostrada Sibiu-Pitesti, suspendata de Comisia Europeana. Reactia ministrului Transporturilor

Fostul ministru al Transporturilor Razvan Cuc sustine, sambata, ca finantarea pentru autostrada Sibiu-Pitesti este suspendata de catre Comisia Europeana din cauza unor probleme de mediu, iar Guvernul refuza sa spuna ceva despre subiect.

Guvernul dezminte afirmatiile facute de Razvan Cuc: Comisia Europeana nu a trimis nicio scrisoare de suspendare a finantarii autostrazii Sibiu-Pitesti

Comisia Europeana nu a transmis nicio scrisoare de suspendare a finantarii din fonduri europene a autostrazii Sibiu-Pitesti, ci o scrisoare de observatii prin care cere informatii suplimentare cu privire la acest proiect, a transmis Ministerul Fondurilor Europene, la solicitarea Agerpres.

Motivul pentru care Carmen de la Salciua s-a impacat cu fostul sot. Ce spune despre Culita Sterp

Cantareata Carmen de Salciua s-a impacat recent cu fostul ei sot, Culita Sterp. Cuplul are o deja o istorie zbuciumata. Carmen de Salciua, despre reimpacarea cu fostul sot Culita Sterp s-a reimpacat recent cu Carmen de Salciua si se bucura acum de momente de liniste. Cei doi care au uimit lumea showbiz-ului cu reimpacarea loc, .

Basescu, despre anticipate: E greu de inteles motivul pentru care fortezi instabilitate

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca nu intelege motivul pentru care s-ar declansa alegeri.

Lufthansa a intors din drum un avion care zbura spre Iran. Motivul pentru care pilotul a luat aceasta decizie

O aeronava Lufthansa care zbura pe ruta Frankfurt Teheran s-a intors din drum, joi, dupa doar o ora de zbor. Reprezentantii companiei aeriene au anuntat ca masura a fost luata din precautie, pe fondul nesigurantei in spatiul aerian al aeroportului din capitala Iranului. Lufthansa a intors din drum un avion care zbura spre Iran .

Orban: Comisia Europeana intelege ca a avut loc o schimbare benefica la Bucuresti, dar inchiderea MCV va depinde de ceea ce facem noi in Romania

Premierul Ludovic Orban a declarat ca la nivelul Comisiei Europene si Parlamentului European exista sustinerea pentru aderarea Romaniei la Spatiul Schengen, dar mai trebuie obtinut un consens la nivelul.

Ursula von der Leyen, intalnire cu Ludovic Orban: Comisia Europeana este alaturi de dumneavoastra

Premierul Ludovic Orban a avut, la Bruxelles, o intalnire cu sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, care l-a asigurat de sustinerea forului european.

Compania de Drumuri nu a raspuns la solicitarile de clarificari ale ofertantilor - motivul pentru care numeroase licitatii pentru autostrazi zac blocate sau suspendate

Un lot din autostrada Sibiu - Pitesti, doua tronsoane din Autostrada Transilvania, tunelurile de pe Lugoj - Deva, doua loturi din drumul expres Craiova - Pitesti, Drumul expres Braila - Galati, autostrada de centura Nord Bucuresti A0), dublarea Centurii Capitalei intre DN2 si A2 - toate sunt licitatii care sunt blocate sau suspendate pentru ca reprezentantii Companiei de Autostrazi nu ar fi raspuns la solicitarile de clarificari depuse de catre potentialii ofertanti. Unele dintre licitatii au adunat intarzieri uriase - proceduri de achizitie lansate inca din 2017 si care nici pana acum, practic, nu au fost atribuite.

Digi 24: Motivul pentru care erau atat de multi canadieni in avionul ucrainean prabusit in Iran. Cine erau victimele

Pasagerii avionului ucrainean prabusit in Iran erau predominant cetateni iranieni si canadieni. in total, sapte tari isi plang mortii. Mai mult de atat, multi dintre cei care au pierit sperau sa construiasca un viitor mai bun pentru toata lumea, ei fiind oameni de stiinta, studenti, profesori si medici.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )