Libnet.ro
UNICEF

11:00

Parlamentul European discuta luni un raport care propune admiterea Romaniei si Bulgariei in spatiul Schengen

Adevărul Adevărul,
Parlamentul European discuta luni un raport care propune admiterea Romaniei si Bulgariei in spatiul Schengen

Parlamentul European discuta luni un raport care propune admiterea Romaniei si Bulgariei in spatiul Schengen, marti fiind programat votul, insa decizia finala pe acest subiect revine Consiliului UE. Documentul a fost adoptat in noiembrie de Comisia pentru Libertati Civile din PE. continuă pe Adevărul

Parlamentul European discuta admiterea Romaniei si Bulgariei in spatiul Schengen

Parlamentul European discuta luni un raport care propune admiterea Romaniei si Bulgariei in spatiul Schengen, marti fiind programat votul, insa decizia finala pe acest subiect revine Consiliului UE. Documentul a fost adoptat in noiembrie de Comisia pentru Libertati Civile din PE, conform News. ro.

Parlamentul European va solicita din nou, saptamna viitoare la Strasbourg, acceptarea Romniei si a Bulgariei n Schengen

Parlamentul European va supune la vot saptamana viitoare o noua rezolutie in care solicita admiterea Romaniei si a Bulgariei in spatiul Schengen, relateaza vineri novinite. com, scrie Agerpres. Rezolutia, redactata pe baza unui raport elaborat de eurodeputatul socialist bulgar Serghei Stanisev, este una non-legislativa si cere Consiliului Uniunii Europene sa ia o decizie rapida si pozitiva asupra aderarii celor doua tari in spatiul european de libera circulatie.

Parlamentul European va solicita din nou acceptarea Romaniei si a Bulgariei in Schengen

Saptamana viitoare, Parlamentul European va supune la vot o noua rezolutie in care va solicita admiterea Romaniei si a Bulgariei in spatiul Schengen, notand ca cele doua tari aplica deja, partial,.

Parlamentul European va solicita din nou, saptamana viitoare, acceptarea Romaniei in Schengen

Parlamentul European va supune la vot saptamana viitoare o noua rezolutie in care solicita admiterea Romaniei si a Bulgariei in spatiul Schengen, relateaza vineri novinite. com. Rezolutia, redactata pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )