Libnet.ro
UNICEF

01:05

Razvan Cuc arata cum a sabotat Guvernul PSD autostrada Sibiu-Pitesti

Antena3 Antena3,
Razvan Cuc arata cum a sabotat Guvernul PSD autostrada Sibiu-Pitesti

Razvan Cuc surprinde pe toata lumea dupa ce a intrat in Opozitie. Mai exact, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj acid, in care a acuzat Guvernul Orban ca tine la secret o notificare primita de la Comisia Europeana prin care s-ar periclita finantarea autostrazii Sibiu-Pitesti. continuă pe Antena3

Razvan Cuc arata cum a sabotat Guvernul PSD autostrada Sibiu-Pitesti

Razvan Cuc se dovedeste a fi, de cand a trecut in Opozitie, cel putin la fel de inteligent ca atunci cand era ministrul Transporturilor si inaugura cu mare pompa numerosi centimetri de autostrada.

Razvan Cuc arata cum a sabotat Guvernul PNL autostrada Sibiu-Pitesti

Razvan Cuc surprinde pe toata lumea dupa ce a intrat in Opozitie. Mai exact, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj acid, in care a acuzat Guvernul Orban ca tine la secret o notificare primita de la Comisia Europeana prin care s-ar periclita finantarea autostrazii Sibiu-Pitesti.

Ce spune ministrul Transporturilor despre Autostrada Sibiu-Pitesti: Guvernul PSD nu a raspuns solicitarilor Comisiei Europene

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat luni ca autostrada Sibiu - Pitesti se va realiza si ca va fi transmis un raspuns Comisiei Europene cu privire la clarificarile solicitate.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )