Libnet.ro
UNICEF

16:16

Sedinta Senatului pentru dezbaterea proiectului privind carantinarea si izolarea - suspendata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sedinta Senatului pentru dezbaterea proiectului privind carantinarea si izolarea - suspendata

Sedinta Senatului programata sa inceapa astazi la ora 12,00 a fost suspendata pana la definitivarea proiectului privind carantinarea si izolarea in Comisia juridica. continuă pe Ziarul Bursa

Senatul va dezbate azi proiectul de lege privind carantinarea si izolarea

Presedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, a declarat ca Plenul Senatului va dezbate azi proiectul de lege privind carantinarea si izolarea.

Comisia juridica a Senatului reia dezbaterile asupra proiectului de lege privind carantinarea

Comisia juridica a Senatului urmeaza sa reia, astazi, dezbaterile asupra proiectului de lege privind carantinarea si izolarea.

GUVERNUL: Contrar afirmatiilor lui Marcel Ciolacu, proiectul de lege privind carantinarea si izolarea este avizat de MJ

Proiectul de lege privind carantina si izolarea, adoptat de Guvern in sedinta din 6 iulie, a fost avizat favorabil de catre Ministerul Justitiei, cu observatii preluate in textul proiectului, informeaza Guvernul ca raspuns la afirmatiile false facute de presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, conform Agerpres.

CEx al PSD, decizie pentru proiectul privind carantinarea

Comitetul Executiv al PSD a decis ca proiectul de lege privind carantinarea si izolarea sa fie votat.

Premierul a numit Comitetul de coordonare strategica pentru implementarea Proiectului Unitatile 3 si 4 CNE Cernavoda

Premierul Ludovic Orban a dispus constituirea Comitetului de coordonare strategica pentru implementarea Proiectului Unitatile 3 si 4 CNE Cernavoda, printr-o decizie publicata marti in Monitorul Oficial, conform Agerpres.

CCR a amanat pentru septembrie decizia privind impozitarea pensiilor speciale Cum explica Augustin Zegrean ca judecatorii sunt independenti fata de cei care i-au numit (VIDEO)

Curtea Constitutionala a amanat luarea unei decizii pe sezisarile depuse de Avocatul Poporului si de inalta Curte de Casatie si Justitie privind impozitarea pensiilor speciale cu pana la 85%. Dezbaterea.

Digi 24: Sedinta la nivel inalt in Grecia unde creste numarul turistilor straini infectati. Expertii se tem ca tara s-ar putea inchide

La Atena este in derulare, luni, o noua sedinta cruciala pentru turistii straini, condusa chiar de premier. Discutiile au loc in timp ce numarul cazurilor de coronavirus continua sa creasca. Presa elena scrie despre o turista din Romania, depistata pozitiv, in Evia.

ştiri din Politica

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )