Libnet.ro
UNICEF

20:30

Senat: Comisia juridica a amanat din nou adoptarea unui raport la initiativa Fara penali in functii publice

Adevărul Adevărul,
Senat: Comisia juridica a amanat din nou adoptarea unui raport la initiativa Fara penali in functii publice

Comisiile juridica si pentru constitutionalitate au amanat pentru a treia oara, luni, emiterea unui raport pe initiativa cetateneasca Fara penali in functii publice. Motivul a fost din nou lipsa de cvorum necesar desfasurarii sedintei. continuă pe Adevărul

Avertizare de ultima ora de la Guvern. Milioane de angajati, in mare pericol: Suntem din nou intr-o situatie limita

Seful cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, a lansat ieri un apel de responsabilitate fata de toti cetatenii. Reprezentantul PNL afirma ca Romania va reveni extrem de greu la normalitate, atata vreme cat nu exista cooperare in vederea luptei impotriva raspandirii noului coronavirus. Acesta a mentionat ca relansarea economica este prioritara, insa este nevoie de sprijin din .

VIDEO Mii de rusi au iesit din nou in strada la Habarovsk, sa isi apere guvernatorul arestat

Mii de locuitori din Habarovsk sud-estul Rusiei) au participat sambata la un mars de protest si au cerut eliberarea guvernatorului regiunii, arestat la inceputul lunii mai. Acesta este al treilea mare protest din Habarovsk, iar presa locala scrie ca la mars au participat circa 15. 000 de manifestanti.

Alex Zanardi a fost transferat din nou la terapie intensiva

Campionul paralimpic Alex Zanardi, care, marti, a fost transportat de la spitalul din Siena la un centru de recuperare, a fost transferat, vineri, la terapie intensiva, din cauza instabilitatii conditiilor sale clinice.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )