Libnet.ro
UNICEF

12:46

Senatorii fac scut in jurul lui Florian Bodog: Comisia Juridica a respins cererea DNA de incuviintare a urmarii penale

B1 B1,
Senatorii fac scut in jurul lui Florian Bodog: Comisia Juridica a respins cererea DNA de incuviintare a urmarii penale

Comisia Juridica a Senatului a dat aviz negativ, marti, pe cererea DNA de incuviintare a urmaririi penale a fostului ministru al Sanatatii, Florian Bodog. Aceasta decizie a fost luata cu 5 voturi pentru, 2. continuă pe B1

Senatorii-juristi au respins cererea DNA de incepere a urmaririi penale a lui Florian Bodog

Comisia juridica a Senatului a adoptat marti un raport de respingere a solicitarii procurorilor de a incepe urmarirea penala in cazul fostului ministru al Sanatatii Florian Bodog, acuzat de abuz in serviciu si fals intelectual.

Comisia juridica a Senatului il va audia, marti, pe Florian Bodog. Parchetul a cerut urmarirea penala a fostului ministru al Sanatatii

Senatorii juristi il vor audia, marti, pe fostul ministru al Sanatatii Florian Bodog dupa ce procurorii au cerut urmarirea sa penala pentru abuz in serviciul si fals intelectual. Sedinta forului legislativ incepe la ora 11. 00, transmite Mediafax.

Fostul ministru Florian Bodog, audiat de senatorii juristi. Ce acuzatii ii aduc procurorii DNA

Membrii Comisiei juridice a Senatului il vor audia marti pe fostul ministru al Sanatatii, social-democratul Florian Bodog, pentru care DNA a solicitat incuviintarea inceperii urmaririi penalepentru abuz in serviciu si fals intelectual, intr-un dosar legat de modul in care acesta a angajat o consiliera in perioada mandatului sau la Ministerul Sanatatii.

Florian Bodog - audiat astazi in Comisia juridica

Membrii Comisiei juridice a Senatului il vor audia marti pe fostul ministru al Sanatatii, social-democratul Florian Bodog, pentru care DNA a solicitat incuviintarea inceperii urmaririi penale pentru abuz in serviciu si fals intelectual, intr-un dosar legat de modul in care acesta a angajat o consiliera in perioada mandatului sau la MS.

Fostul ministru al Sanatatii Florian Bodog, audiat in Comisia Juridica

Membrii Comisiei juridice a Senatului il vor audia marti pe fostul ministru al Sanatatii, social-democratul Florian Bodog, pentru care DNA a solicitat incuviintarea inceperii urmaririi penale pentru abuz in se.

Senatorii din Comisia Juridica l-au scapat pe Florian Bodog de urmarirea penala

Comisia Juridica a Senatului a decis, marti, cu 5 voturi pentru, 2 contra si doua abtineri sa propun.

ştiri din Politica

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )