Libnet.ro
UNICEF

07:30

Tariceanu, mesaj pentru guvernanti: Poate voi credeti ca o sa fiti la putere pe viata, dar si Ceausescu a crezut asta

Antena3 Antena3,
Tariceanu, mesaj pentru guvernanti: Poate voi credeti ca o sa fiti la putere pe viata, dar si Ceausescu a crezut asta

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca Romania risca sa nu absoarba toti banii din cei 80 de miliarde de euro de la Comisia Europeana si spune ca puterea ar trebui sa faca proiecte pentru tara, nu pentru clientele de partid. continuă pe Antena3

Tariceanu, catre Iohannis si Orban: Poate voi credeti ca o sa fiti la putere pe viata, dar si Ceausescu a crezut asta chiar si pe 20 decembrie 1989

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a lansat noi critici la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a premierului Ludovic Orban. Motivul: cele 80 de miliarde de euro pe care Romania le va primi de la Bruxelles. Suma noastra este mai mica decat ce am fi avut nevoie, sustine Tariceanu.

Ludovic Orban, mesaj pentru romanii aflati pe litoral! Daca ne imbolnavim...

Mesaj de ultima ora pentru turistii care merg pe litoral din partea lui Ludovid Orban. Premierul le transmite sa respecte regulile de protectie nu doar ca sa nu se imbolnaveasca, ci si ca sa nu duca boala acasa celor dragi. Nu se pune problema unor masuri mai relaxate, dar nici nu ne dorim noi restrictii, adauga premierul.

Deputatul Steluta Cataniciu, mesaj pentru Guvern: Trebuie sa avem grija de medici si personalul medical

Partidul Puterii Umaniste social-liberal) este solidar cu medicii care protesteaza in fata Guvernului, nemultumiti de conditiile de munca. Prin vocea deputatului Steluta Cataniciu, presedintele PPU social-liberal) Bucuresti, solicita Guvernului sa aiba in vedere cerintele medicilor, printre care se numara diminuarea timpului de lucru la ATI, din cauza conditiilor speciale, precum si plata sumelor de bani, in plus, promise de Guvern pentru persoanele care lucreaza cu bolnavi infectati cu virusul COVID-19.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )