Libnet.ro
UNICEF

16:00

VIOLENTELE jandarmilor de la protestul Diasporei, CONDAMNATE DUR de Comisia Europeana

B1 B1,
VIOLENTELE jandarmilor de la protestul Diasporei, CONDAMNATE DUR de Comisia Europeana

Comisia Europeana reactioneaza dupa interventia brutala a jandarmilor de la protestul de vineri din Piata Victoriei. Forul comunitar a condamnat agresiunile fortelor de ordine din Romania impotriva echipei. continuă pe B1

MAE ne arunca praf in ochi dupa VIOLENTELE JANDARMILOR: Romania e pregatita sa organizeze Summitul informal al sefilor de stat si de guvern din UE

In plin scandal generat de interventia brutala a Jandarmeriei la protestul Diasporei de vineri din Piata Victoriei, Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca Romania este pregatita sa organizeze, la 9 mai.

Comisia Europeana condamna violentele impotriva jurnalistilor din timpul protestelor din Piata Victoriei

Comisia Europeana condamna agresiunile atribuite fortelor de ordine din Romania impotriva jurnalistilor, in timpul protestelor violente de vineri, evidentiind ca este important ca angajatii companiilor me.

Comisia Europeana condamna violentele din Bucuresti si cere protejarea jurnalistilor

Comisia Europeana a condamnat agresiunile manifestate de fortele de ordine impotriva jurnalistilor, subliniind ca este important ca angajatii companiilor media sa isi poata desfasura activitatea, informeaza postul public austriac ORF, citat de Mediafax.

Protestul diasporei: unde vor fi azi mitinguri si ce spune Dragnea

Astazi, 10 august 2018, este programat protestul diasporei. Cu un pic de noroc, evenimentul s-ar putea sa adune la un loc cei mai multi protestatari impotriva regimului PSD. in Piata Victoriei din Bucuresti, se vor intalni astazi romani din toate colturile lumii. Primele detalii despre protestul diasporei au ajuns online in urma cu aproximativ doua [].

Filmul interventiei Jandarmeriei la protestul diasporei din Piata Victoriei

Protestul diasporei din Piata Victoriei de vineri seara a degenerat si s-a ajuns la violente. Jandarmeria a facut precizari in legatura cu modul de interventie al fortelor de ordine.

Bilantul violentelor de la protestul diasporei din Piata Victoriei: 452 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale

Bilantul ranitilor de la protestul Diasporei din Piata Victoriei a ajuns la 452, dintre care 70 au fost spitalizati. Printre raniti se numara si 24 jandarmi.

Olguta, despre protestul Diasporei: S-au platit autobuze, autocare! Nu aud decat o injuratura...

Lia Olguta Vasilescu a declarat ca protestul Diasporei nu este, de fapt, al Diasporei, caci oamenii stransi in Piata Victoriei au fost adusi cu autobuzele si autocarele de la alte partide. Ea a mai spus ca,.

Ion Cristoiu, despre protestul diasporei: Acest miting a fost prezentat din start ca un miting al revolutiei

Ion Cristoiu a comentat in emisiunea Editie Speciala cu Razvan Dumitrescu si Mircea Badea protestul diasporei. Jurnalistul sustine ca s-a incercat provocarea unei emotii colective. Eu am spus si.

Bilantul violentelor de la protestul Diasporei din Piata Victoriei: 452 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale

Bilantul ranitilor de la protestul Diasporei din Piata Victoriei a ajuns la 452, dintre care 70 au fost spitalizati. Printre raniti se numara si 24 jandarmi.

VIDEO Sute de ploiesteni au pelcat la protestul Diasporei din Bucuresti Nu mai vrem sa fim generatia de sacrificiu

Sute de ploiesteni au pelcat, vineri, la Bucuresti pentru a participa la protestul Diasporei. Multi dintre ei si-au dat intalnire in diferite puncte ale Ploiestiului pentru a pleca in grup catre Capitala.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )