Libnet.ro
UNICEF

20:32

Chirica, dupa excluderea din PSD: Nu exista democratie in PSD. Iasiul e doar o masa de manevra pentru Dragnea. Este o decizie abuziva pe care o voi contesta

Adevărul Adevărul,
Chirica, dupa excluderea din PSD: Nu exista democratie in PSD. Iasiul e doar o masa de manevra pentru Dragnea. Este o decizie abuziva pe care o voi contesta

Organizatia judeteana Iasi a PSD a decis, vineri, in Biroul Permanent Judetean, excluderea din partid a primarului Iasiului, Mihai Chirica, hotararea finala urmand a fi luata de Comitetul Executiv Judetean saptamana viitoare. Chirica a numit decizia abuziva si anunta ca, odata ajunsa definitiva, va fi probabil atacata in instanta. continuă pe Adevărul

Mihai Chirica a fost exclus din PSD

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a fost exclus din PSD de catre filiala judeteana PSD Iasi, anunta Ziarul de Iasi. Potrivit primarului Ion Vatamanu Targu Frumos), 18 din cei 23 de membri ai BEJ au votat pentru excluderea lui Chirica din PSD.

UPDATE Mihai Chirica a fost exclus din PSD de organizatia judeteana Iasi. Decizia finala, saptamana viitoare

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a fost exclus din PSD de catre filiala judeteana PSD Iasi, anunta Ziarul de Iasi. Potrivit primarului Ion Vatamanu Targu Frumos), 18 din cei 23 de membri ai Biroului Judetean au votat pentru excluderea lui Chirica din PSD. Decizia finala va fi luata in Comitetul Executiv National saptamana viitoare. Mihai Chirica a castigat alegerile in 2016 cu 46% din voturi.

Daca Chirica e exclus din PSD, partidul renunta definitiv la orice sansa de a mai castiga Primaria Iasi in 2020

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan sustine ca daca primarul de Iasi Mihai Chirica va fi exclus din PSD, atunci partidul renunta definitiv la orice sansa de a mai castiga Primaria Iasi in 2020, precizand ca plecarea lui Chirica din partid deschide mai multe scenarii, toate defavorabile social-democratilor.

Dragnea pierde Iasiul! Mihai Chirica, exclus din PSD dupa ce l-a criticat pe Daddy!

Declaratiile impotriva liderului PSD l-au costat scump! Majoritatea membrilor Biroului Permanent Judetean Iasi au votat, vineri, excluderea din PSD a primarului Mihai Chirica. Din cei 23 de membri.

Dragnea pierde Iasiul! Mihai Chirica, exclus din PSD dupa ce l-a criticat pe Daddy! PRIMA REACTIE a primarului

Declaratiile impotriva liderului PSD l-au costat scump! Majoritatea membrilor Biroului Permanent Judetean Iasi au votat, vineri, excluderea din PSD a primarului Mihai Chirica. Din cei 23 de membri.

Liberalii comenteaza excluderea lui Mihai Chirica din PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a comentat vineri excluderea din PSD a primarului Iasiului, Mihai Chirica, aratand ca in acest partid exista o forma de sultanat, iar cine nu il urmeaza orbeste pe Liviu Dr.

Mihai Chirica, primarul orasului Iasi, a fost exclus din PSD

Majoritatea membrilor Biroului Permanent Judetean Iasi au votat, vineri, excluderea din PSD a primarului Mihai Chirica, dupa ce, acum trei zile, Comisia de Etica a PSD Iasi a propus sanctionarea acestuia pentru atacurile repetate la adresa conducerii.

Primarul din Iasi, Mihai Chirica, a fost exclus din PSD

Majoritatea membrilor Biroului Permanent Judetean Iasi au votat, vineri, excluderea din PSD a primarului Mihai Chirica. Decizia vine dupa ce, acum trei zile, Comisia de Etica a PSD Iasi a propus sanctionarea.

Mihai Chirica a fost exclus din PSD

Organizatia judeteana Iasi a PSD a decis astazi excluderea lui Mihai Chirica, in urma unei sedinte care a avut loc la Iasi.

Prima reactie a lui Mihai Chirica, dupa ce a fost exclus din PSD: Doar organizatia de baza poate decide daca pot face parte din partid

Primarul Iasului, Mihai Chirica, a facut declaratii dupa ce acesta ar fi fost exclus din PSD E un moment prin care a trecut si Catalin Ivan. S-a incercat si atunci o chestiune cu plata contributiei. Au.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )