Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cine este Daniel Suciu, ministrul numit pentru Dezvoltare Regionala

Antena3 Antena3,
Cine este Daniel Suciu, ministrul numit pentru Dezvoltare Regionala

PresedinteleKlaus Iohannis l-a numit, joi, peDaniel Suciu in functiade ministru al Dezvoltarii Regionale. Comitetul Executiv National al PSD l-avalidat marti pe deputul Daniel Suciu. continuă pe Antena3

Cine este Daniel Suciu, propunerea PSD pentru Ministerul Dezvoltarii Regionale

Comitetul Executiv National al PSD l-avalidat marti pe deputul Daniel Suciu pentru Ministerul Dezvoltarii Regionale, aanuntat la finalul sedintei premierul Viorica Dancila. Daniel Suciu.

Cine este Razvan Cuc, ministrul numit la Transporturi

PresedinteleKlaus Iohannis l-a numit, joi, peRazvan Cucin functia de ministru al Transporturilor. Comitetul Executiv National al PSD l-avalidat marti pe deputul Razvan Cucpentru.

Cine este Daniel Suciu, propus de PSD vicepremier si ministru la Dezvoltare: Fost jurnalist, fara experienta deosebita n administratie/ A mprumutat partidul cu 37.000 lei

Liderul deputatilor PSD, Daniel Suciu, propus de partid ca vicepremier si ministru al Dezvoltarii, a acordat PSD un imprumut in valoarea de 37. 000 lei, potrivit declaratiei sale de avere. Social-democratul de 39 de ani a profesat cativa ani ca jurnalist, pana sa se indrepte spre o cariera politica, potrivit Mediafax.

Klaus Iohannis a acceptat noile propuneri venite de la Guvern: Daniel Suciu si Razvan Cuc devin ministri la Dezvoltare Regionala si Transporturi. Presedintele a semnat decretele de numire

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretele de numire a lui Daniel Suciu in functia de vicepremier si ministru al Dezvoltarii, si a lui Razvan Cuc la conducerea Ministerului Transporturilor, potrivit unui.

Cine este Razvan Cuc, propunerea PSD pentru Ministerul Transporturilor

Comitetul Executiv National al PSD l-avalidat marti pe deputul Razvan Cucpentru functia de ministru al Transporturilor, a anuntat la finalul sedintei premierul Viorica Dancila. Razvan Cuc, in.

Razvan Cuc si Daniel Suciu, propusi de premier la Transporturi si Dezvoltare. Daca presedintele nu accepta, ar fi un dezastru, sustine Dancila

Comitetul Executiv National al PSD i-a validat marti pe deputatii Razvan Cuc - pentru functia de ministru al Transporturilor si pe Daniel Suciu - pentru cea de ministru al Dezvoltarii Regionale, care va indeplini si functia de vicepremier, a anuntat la.

Daniel Suciu, dupa nominalizarea la Dezvoltare: Le multumesc premierului Dancila si presedintelui Dragnea pentru aceasta uriasa responsabilitate

Deputatul PSD Daniel Suciu a scris, intr-o postare pe Facebook dupa nominalizarea la Ministerul Dezvoltarii, ca le multumeste premierului Dancila si presedintelui Dragnea pentru aceasta uriasa responsabilitate si ca le este indatorat tuturor colegilor din tara pentru incredere si sustinere.

Dancila i-a trimis lui Iohannis noile propuneri pentru Dezvoltare si Transporturi, Daniel Suciu si Razvan Cuc

Premierul Viorica Dancila i-a trimis miercuri presedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire a ministrilor pentru portofoliile Dezvoltarii Regionale si Transporturilor, respectiv, Daniel Suciu si Razvan Cuc.

Daniel Suciu si Razvan Cuc - validati pentru portofoliile Dezvoltarii si Transporturilor

Premierul Viorica Dancila a anuntat, astazi seara, ca va trimite presedintelui Klaus Iohannis propunerile pentru ministerele Dezvoltarii si Tranposturilor, dupa ce Comitetul Executiv al PSD a votat. Propunerile sunt Daniel Suciu, liderul deputatilor PSD, pentru Dezvoltare si Razvan Cuc pentru Transporturi.

Dancila i-a trimis lui Iohannis propunerile de numire a ministrilor pentru Dezvoltare si Transporturi

Premierul Viorica Dancila i-a trimis miercuri presedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire a ministrilor pentru portofoliile Dezvoltarii Regionale si Transporturilor, respectiv, Daniel Suciu si Razvan.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2488 seconds )