Libnet.ro
UNICEF

17:15

Dancila, despre restructurarea Guvernului: Vom vedea la primul Comitet Executiv cum vor evolua lucrurile

Adevărul Adevărul,
Dancila, despre restructurarea Guvernului: Vom vedea la primul Comitet Executiv cum vor evolua lucrurile

Viorica Dancila a declarat ca ramane de vazut cum vor evolua discutiile in primul Comitetul Executiv National si in urma acestora va fi luata o decizie in ceea ce priveste restructurarea Guvernului. Premierul a precizat ca importante acum sunt alegerile europarlamentare. continuă pe Adevărul

Dancila, despre restructurarea Guvernului: Vom vedea la primul Comitet Executiv al PSD cum vor evolua lucrurile

Viorica Dancila a declarat ca ramane de vazut cum vor evolua discutiile in primul Comitetul Executiv National si in urma acestora va fi luata o decizie in ceea ce priveste restructurarea Guvernului. Premierul a precizat ca importante acum sunt alegerile europarlamentare.

Dancila, despre restructurarea Guvernului: Vom vedea la primul CEx cum vor evolua lucrurile

Viorica Dancila a declarat, intrebata daca merge in continuare pe ideea remanierii guvernamentale, in conditiile in care PSD ar vrea restructurarea, ca ramane de vazut cum vor evolua discutiile in primul CEx. Premierul a adaugat ca importante acum sunt alegerile europarlamentare, potrivit Mediafax.

DANCILA, DESPRE SUMMITUL DE LA SIBIU: Daca voi fi invitata, voi merge

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca, daca va fi invitata, va participa la summitul sefilor de stat si de guverne din 9 mai de la Sibiu, dar nu se va ruga de nimeni pentru a participa la eveniment.

VIORICA DANCILA, DESPRE PARTICIPAREA LA SUMMITUL UE DE LA SIBIU: Nu am fost invitata inca

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi, referindu-se la participarea la summitul UE de la Sibiu, din 9 mai, ca nu a fost invitata inca, intrebandu-se cum putem vorbi noi de unitate cand premierul Romaniei, care detine presedintia rotativa, nu este prezent pentru a vorbi despre realizarile presedintiei romane a Consiliului UE.

Dancila, despre summitul de la Sibiu: Daca voi fi invitata, voi merge. Eu sper ca acest summit sa iasa cat mai bine, este important pentru noi ca tara

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, ca, daca va fi invitata, va participa la summitul sefilor de stat si de guverne din 9 mai de la Sibiu, dar nu se va ruga de nimeni pentru a participa la eveniment.

Dancila, despre summitul de la Sibiu: Nu am fost invitata inca. Cum putem vorbi de unitate cand premierul Romaniei, care detine presedintia rotativa, nu e prezent?

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri, referindu-se la participarea la summitul UE de la Sibiu, din 9 mai, ca nu a fost invitata inca, intrebandu-se cum putem vorbi noi de unitate cand premierul Romaniei, care detine presedintia rotativa, nu este prezent pentru a vorbi despre realizarile presedintiei romane a Consiliului UE.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )