Libnet.ro
UNICEF

13:30

Discutie informala in biroul lui Liviu Dragnea, inainte de Comitetul Executiv National al PSD

Antena3 Antena3,
Discutie informala in biroul lui Liviu Dragnea, inainte de Comitetul Executiv National al PSD

Update:Liviu Dragneaa ajuns la Parlament. inainte de sedinta Comitetul Executiv National, liderii PSDparticipala o sedintainformalain biroului lui Dragnea. Stirea. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, despre discutiile din Comitetul Executiv National al PSD

Update: Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminica, dupa CExN ca a cerut partidului sa se reanalizeze sumele alocate prin bugetul de stat functionarii serviciilor secrete. Am rugat-o pe doamna.

Firea: Nu plec la niciun alt partid, sunt membru PSD / Ma gandesc sa-l contracandidez pe Liviu Dragnea, oriunde se duce el

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, declarat, sambata seara, la Romania TV, ca nu doreste sa plece la alt partid, dar crede ca va fi data afara din PSD, iar anul viitor ar putea candida ca independent la primarie in cazul in care Liviu Dragnea va mai fi presedintele partidului. Ea spune ca nu s-a gandit si la o candidatura la prezidentiale, dar ca ar lua in calcul sa il contracandideze pe Liviu Dragnea la orice functie.

Liviu Dragnea, mesaj catre Iohannis: Ne-a facut de ras

Presedintele PSD Liviu Dragnea a organizat o conferinta de presa, duminica seara, dupa sedinta Comitetului Executiv National, in care a vorbit despre bugetul de stat pe 2019 si a lansat noi acuzatii la.

Liviu Dragnea, ultimatum pentru Klaus Iohannis: Mai asteptam putin, poate presedintele ne spune ceva

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca reprezentantii coalitiei mai asteapta putin in privinta propunerilor pentru Ministerul Dezvoltarii si Ministerul Transporturilor, precizand ca presedintele.

Liviu Dragnea a stabilit tactica PSD pentru conflictul cu presedintele Iohannis pe tema numirilor de ministri

Liviu Dragnea, presedintele PSD, sustine ca deocamdata nu va face nimic in ceea ce priveste refuzul presedintelui Iohannis de a-i numi pe Mircea Draghici si Lia Olguta Vasilescu pentru Transporturi, respectiv.

Liviu Dragnea, dupa CExN al PSD:I-am rugat sa analizeze sumele alocate serviciilor secrete. Cred ca pot fi relocate in Sanatate

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminica, dupa CExN ca a cerut partidului sa se reanalizeze sumele alocate prin bugetul de stat functionarii serviciilor secrete. Am rugat-o pe doamna.

Borza: Avea dreptate Liviu Dragnea cand spunea ca cifrele sunt mari, doar ca el vedea doar jumatatea plina a paharului

Deputatul independent Remus Borza sustine ca Liviu Dragnea vede numai jumatatea plina a paharului cand spune ca cifrele sunt mari, pentru ca daca vorbim despre jumatatea goala, adica deficit bugetar, deficit de balanta comerciala, inflatie sau datorie externa, cifrele sunt chiar foarte mari.

Sexy-PSD-ista Corina Bogaciu il paraseste pe Liviu Dragnea pentru Victor Ponta (FOTO)

Inca o deputata pleca din PSD la Pro Romania! Liviu Dragnea pierde teren in fata lui Victor Ponta. Dupaprimarul orasului Simeria Hunedoara), Emil Risteiu, si deputatul de Dambovita, Oana Silvia.

Viceprimarul Badulescu: Parchetul va trebui sa vada daca 10 august 2018 a fost creatia lui Liviu Dragnea

Viceprimarul Aurelian Badulescu a declarat, vineri, ca in urma declaratiilor pe care le va face luni la Parchet, procurorii ar trebui sa mearga pe piste care ar putea identifica faptul ca 10 august 2018 a fost creatia lui Liviu Dragnea.

Viceprimarul Badulescu: Parchetul va trebui sa vada daca 10 august 2018 a fost creatia lui Liviu Dragnea

Viceprimarul Aurelian Badulescu a declarat, vineri, ca in urma declaratiilor pe care le va face luni la Parchet, procurorii ar trebui sa mearga pe piste care ar putea identifica faptul ca 10 august 2018 a fost creatia lui Liviu Dragnea. Badulescu mai spune ca Jandarmeria a fost folosita pe 10 august.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2065 seconds )