Libnet.ro
UNICEF

15:30

inca esti presedinte PSD. Scandal monstru cu amenintari intre Liviu Dragnea si Codrin Stefanescu

B1 B1,
inca esti presedinte PSD. Scandal monstru cu amenintari intre Liviu Dragnea si Codrin Stefanescu

Comitetul Executiv National al PSD de vineri, cel care in s-a stabilit lista ministilor din cabinetul Vioricai Dancila, nu a fost una atat de linistita precum se anunta. Presedintele PSD Liviu. continuă pe B1

Dezvaluiri din interiorul PSD: Codrin Stefanescu, amenintari la adresa lui Liviu Dragnea

Scandal la ultima sedinta PSD, unde s-au aruncat replici dure intre doi lideri ai partidului. Scandalul a pornit de la Valentin Popa, propunerea pentru ministerul Educatiei din partea organizatiei din Sucea.

STENOGRAME Dezvaluiri din interiorul PSD: Codrin Stefanescu, amenintari la adresa lui Liviu Dragnea

Scandalul a pornit de la Valentin Popa, propunerea pentru ministerul Educatiei din partea organizatiei din Suceava, propunere sustinuta de liderul PSD Liviu Dragnea, care intorcea astfel serviciul judetelor ce l-au sustinut in ultimele doua Cex-uri. Codrin Stefanescu a sustinut-o pe Ecaterina Andronescu. Potrivit DC News, intre Stefanescu si Dragnea au avut loc schimburi dure de replici. Informatia a fost confirmata la Antena 3 de catre Codrin Stefanescu.

STENOGRAME Dezvaluiri din interiorul PSD: Codrin Stefanescu, amenintari la adresa lui Liviu Dragnea: Pot sa spun lucruri nespuse care te intrerup pe tine de tot

Scandalul a pornit de la Valentin Popa, propunerea pentru ministerul Educatiei din partea organizatiei din Suceava, propunere sustinuta de liderul PSD Liviu Dragnea, care intorcea astfel serviciul judetelor ce l-au sustinut in ultimele doua Cex-uri. Codrin Stefanescu a sustinut-o pe Ecaterina Andronescu. Potrivit DC News, intre Stefanescu si Dragnea au avut loc schimburi dure de replici. Informatia a fost confirmata ulterior la Antena 3 de catre Codrin Stefanescu. vezi in text schimbul de replici dintre cei doi lideri PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )