Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liderii PSD s-au reunit in Comitetul Executiv. Viorica Dancila a fost intrebata daca fiul ei este in siguranta la Curtea de Conturi

Adevărul Adevărul,
Liderii PSD s-au reunit in Comitetul Executiv. Viorica Dancila a fost intrebata daca fiul ei este in siguranta la Curtea de Conturi

Sedinta PSD s-a incheiat, iar Viorica Dancila a plecat fara sa faca vreo declaratie. Ea a iesit pe o usa laterala si s-a urcat direct in masina. Liderii PSD s-au reunit, luni seara, in sedinta Comitetului Executiv. Nici la sosire, Viorica Dancila nu a facut declaratii. in fata sediului partidului din Baneasa, unde are loc sedinta, se afla cativa protestatari care au un banner negru pe care scrie: Voi le-ati ucis!. continuă pe Adevărul

VIDEO Liderii PSD s-au reunit in sedinta Comitetului Executiv

Liderii PSD s-au reunit, luni seara, in sedinta Comitetului Executiv. La sosire, Viorica Dancila nu .

Cum s-au parat liderii PSD ca la gradinita in CEX. Oprisan, catre Teodorovici: N-ai fost ales nici presedinte de bloc!

Dincolo de desemnarea candidatului la prezidentiale, Comitetul Executiv CEX) al PSD a avut parte si de scene ridicole, protagonisti fiind Eugen Teodorovici si Marian Oprisan.

Viorica Dancila, in vizita de lucru la Vaslui. Cum a explicat Dumitru Buzatu faptul ca l-a sustinut pe Liviu Plesoianu la prezidentiale

Viorica Dancila a efectuat vineri, 26 iulie, o vizita in Vaslui alaturi de Eugen Teodorovici si Mihai Fifor, unde s-au intalnit cu liderii locali ai PSD. Vizita premierului a avut caracter exclusiv politic.

Viorica Dancila vorbeste despre o noua REMANIERE: Vom avea sedinta de coalitie (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri, la Vaslui, o noua remaniere a Guvernului. Premierul a spus ca va discuta in aceasta toamna noi schimbari in Executiv cu partenereii de la ALDE.

Viorica Dancila, miscare strategica in PSD. Ce functie a primit fiul lui Adrian Nastase

Viorica Dancila a facut o miscare strategica in PSD. Ce functie a primit fiul cel mic al lui Adrian Nastase? Decizia premierului a fost publicata joi seara in Monitorul Oficial. Viorica Dancila, miscare strategica in PSD in luna ianuarie a lui 2018, cand Dancila a fost desemnata premier, Mihnea Daniel Nastase, fiul cel mic al .

Viorica Dancila cere amanarea congresului PSD de pe 3 august

Presedintele PSD, Viorica Dancila, le cere colegilor amanarea congresului PSD ce urma sa aiba loc sambata viitoare in urma tragediei de la Caracal, informeaza Antena 3. Dragi colegi, in aceste zile, un .

Viorica Dancila solicita amanarea congresului PSD

Viorica Dancila le-a transmis o scrisoare liderilor filialelor PSD pentru a le propune sa amane Cong.

VIORICA DANCILA: Cer partidelor sa nu politizeze cazul de la Caracal

Premierul Viorica Dancila, liderul social-democratilor, le-a cerut sambata partidelor politice sa aiba o atitudine responsabila si sa nu politizeze cazul de la Caracal, precizand ca a stabilit, alaturi de colegii din PSD, amanarea Congresului formatiunii, programat pentru data de 3 august.

Viorica Dancila il grabeste pe Iohannis: Sa convoace de urgenta sedinta CSAT maine

Premierul Viorica Dancila i-a cerut duminica seara presedintelui Klaus Iohannis sa convoave maine sedinta CSAT si nu marti, asa cum era programat, motivand ca nu exista niciun motiv sa pierdem timpul. Presedintele PSD a raspuns si la criticile privind infiintarea grupului de lucru interministerial, fiindu-i reprosat faptul ca o astfel de structura exista deja. Dancila a explicat ca aceasta din urma exista doar cu numele.

Batalia de la Podul inalt in PSD. Fifor o compara pe Viorica Dancila cu Stefan cel Mare si pe Iohannis cu Suleiman

Prezent la Vaslui, vicepremierul Mihai Fifor a comparat situatia politica de azi cu Batalia de la Podul inalt, intre armata lui Stefan cel Mare si oastea otomana a lui Suleiman Pasa. Fifor a comentatacuzatiile potrivit carora PSD ar fi facut blat cu Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )