Libnet.ro
UNICEF

17:01

Liviu Dragnea, decizii cruciale in sedinta CEx: Istoria nu se termina. Este nevoie de OUG

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, decizii cruciale in sedinta CEx: Istoria nu se termina. Este nevoie de OUG

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, luni, despre deciziile care au fost luate insedinta Comitetului Executiv al PSD. S-a discutat in Comitetul Executiv subiectul la propunerea unui coleg. I s-a. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, dupa sedinta CEx: Luam in calcul OUG pentru Codurile Penale

A fost sedinta cruciala la PSD. Liviu Dragnea a discutat, luni, cu premierul Dancila si liderii PSD strategia pentru a stopa plecarile din partid, dar si ce vor face cu refuzul lui Iohannis de a remania doi.

Dragnea promite miliarde de euro in investitii

Liviu Dragnea a vorbit in Comitetul Executiv National al PSD despre un fond de investitii de 10 miliarde de euro, informeaza Digi24. Asta chiar in contextul in care guvernanti au luat 43,2 miliarde de.

Sedinta Comitetului Executiv al PSD - Liviu Dragnea vrea sa dea un mesaj de forta n teritoriu si sa-si asigure majoritatea parlamentara

Liderii PSD se reunesc luni la Parlament in sedinta Comitetului Executiv National in contextul in care majoritatea de la Camera Deputatiilor este fragila iar in urmatoarea perioada Coalitia are teme importante pe agenda. Social democratii trebuie sa stranga randurile pentru ca, pana la sfarsitul anului, au de trecut in Parlament legea bugetului de stat si legea pensiilor. Totodata,, Liviu Dragnea trebuie sa-si asigure majoritatea parlamentara si sa transmita un mesaj de forta in teritoriu.

LIVIU DRAGNEA: Majoritatea la Camera Deputatilor se va vedea la primul vot

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca majoritatea in Camera Deputatilor se va vedea la primul vot, in timp ce majoritatea in plenul Parlamentului este in continuare fara nicio problema.

Se anunta sfarsitul lui Liviu Dragnea?Klaus Iohannis are cale libera

Pare ca s-a terminat totul pentru liderul PSD, Liviu Dragnea. Presedintele Klaus Iohannis va profita din plin de pe urma acestei situatii! Dezastru pentru Liviu Dragnea! Un sondaj aparut recent spun ca.

Liviu Dragnea, pe lista noilor autocrati din Est publicata deWashington Post. Liderul PSD, alaturi de Viktor Orban

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, este mentionat intr-o ampla analiza a publicatiei americane Washington Post, cu titlul Noii autocrati.

Liviu Dragnea, replica dura pentru Raluca Turcan: Bate campii. Nu cunoaste regulamentul

Liviu Dragnea i-a raspuns Ralucai Turcan, dupa ce aceasta il acuza pe liderul PSD ca vrea sa opreasca liderii de grup in a mai lua cuvantul in Biroul Permanent din Camera Deputatilor. Astazi, Liviu.

Dosarele de coruptie cu care se lauda SRI. Printre ele, condamnarea lui Liviu Dragnea in cazul Referendumului

Serviciul Roman de Informatii a lucrat in dosarul in care a fost condamnat Liviu Dragnea, mai exact in dosarul Referendumului. Informatia apare in filmul realizat la implinirea a 24 de ani a.

Sondaj. Sunteti de acord cu schimbarea lui Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputatilor?

Ofensiva impotriva presedintelui PSD,Liviu Dragnea, se reia de luni incolo. Opozitia PNL-USRva face o noua incercare de a-l debarca pe liderul PSD din fruntea Camerei Deputatilor. Se reia.

Se reia ofensiva contra lui Liviu Dragnea in Parlament

Ofensiva impotriva lui Liviu Dragnea se reia saptamana viitoare. Opozitia va face o noua incercare de a-l debarca pe liderul PSD din fruntea Camerei Deputatilor. Nu este doar un demers parlamentar, pentru.

ştiri din Politica

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )