Libnet.ro
UNICEF

11:30

Liviu Plesoianu anunta ca va candida ca independent la prezidentiale

Hotnews Hotnews,
 Liviu Plesoianu anunta ca va candida ca independent la prezidentiale

Pesedistul Liviu Plesoianu anunta pe Facebook ca va candida ca independent la alegerile prezidentiale din toamna dupa ce premierul Viorica Dancila a fost validata de Comitetul Executiv al PSD drept candidat al partidului in cursa pentru Cotroceni. Viorica Dancila va candida din partea partidului CEX. Eu voi candida din partea romanilor, scrie Plesoianu pe contul sau de socializare. continuă pe Hotnews

Plesoianu anunta ca va candida ca independent la Presedintie, dupa ce a pierdut competitia interna din PSD in favoarea Vioricai Dancila

Deputatul Liviu Plesoianu a anuntat, marti, ca va candida ca independent la Presedintie, dupa ce a pierdut competitia interna din PSD in favoarea Vioricai Dancila. Acesta spune ca, la 30 de ani de la Revolutie, isi doreste sa triumfe curajul, nu frica, dreptatea, nu injustitia, vorba libera a omului liber, nu tacerea vinovata, ROMANIA, nu. Romanica.

Liviu Plesoianu catre conducerea PSD: Cat de frica va este de un om liber?

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, a insinuatpe pagina sa de Facebook ca libertatea ar fi cea care lipseste in randul conducerii social-democrate de astazi. in opinia sa, lipsa de democratie ar fi principal.

Liviu Plesoianu: Viorica Dancila va candida din partea CEX. Eu voi candida din partea romanilor

Liviu Plesoianu a avut o reactie dupa ce premierul Viorica Dancila a fost desemnata in cadrul unui CEx PSD, drept candidatul oficial al social-democratilor in cursa pentru prezidentiale. Deputatul PSD s-a.

Liviu Plesoianu, inainte de CEX-ul PSD: Oamenii care ne voteaza nu vor doar paine. Trebuie sa triumfe Romania, nu Romanica

Liviu Plesoianu, inscris in cursa interna pentru desemnarea candidatului PSD la prezidentiale, a scris, marti, pe Facebook, ca oamenii care voteaza partidul nu vor doar paine. El a mai scris ca electoratul este format din oameni demni care nu sunt dispusi sa se tarasca pentru a primi acea paine.

Alianta USR-PLUS a decis! Dan Barna va candida la prezidentiale

UPDATE Alianta USR-PlUS adecis ca va candida la prezidentiale cu presedintele USR, Dan Barna. -------- Alianta 2020 isi anunta pe cale oficiala, duminica, candidatul la.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )