Libnet.ro
UNICEF

14:01

Negocierile dintre USR si PLUS s-au incheiat. Alianta va avea candidati comuni pentru locale si parlamentare. Cum vor fi stabilite locurile eligibile

Adevărul Adevărul,
Negocierile dintre USR si PLUS s-au incheiat. Alianta va avea candidati comuni pentru locale si parlamentare. Cum vor fi stabilite locurile eligibile

Conducerile USR si PLUS au agreat ultimele modificari la protocolul de alianta politica, in urma deciziilor luate de Comitetul Politic al USR si Consiliul National al PLUS. in cateva zile va fi semnat actul prin care ia nastere formal Alianta USR PLUS. Avand in vedere ca inregistrarea unei aliante politice necesita o procedura judiciara indelungata, aceasta alianta va fi dublata de o alianta electorala pentru prezidentiale, arata USR-PLUS. continuă pe Adevărul

G4Media.ro - Culisele negocierilor cu scantei dintre USR si PLUS: Noile conditii pentru incheierea Aliantei Politice

Alianta dintre USR si PLUS se afla inca sub semnul intrebarii, dupa ce liderii organizatiilor judetene ai Uniunii au adus sambata o serie de amendamente protocolului initial discutat de echipele de negociatori ale celor doua partide si au votat, la limita si dupa dezbateri aprinse si prelungite, incheierea aliantei politice.

USR si PLUS s-au inteles pentru o alianta politica. Obiective: castigarea alegerilor prezidentiale, locale si parlamentare si guvernarea pana in 2028

USR si PLUS au anuntat, marti, ca au convenit asupra unei aliante politice, care, din cauza procedurii judiciare indelungate de inscriere, va fi dublata de o alianta electorala pentru prezidentiale. Protocolul ar urma sa se semneze in urmatoarele zile.

Alianta USR-PLUS solicita CE declansarea unui audit de urgenta pentru sistemul 112

Europarlamentarii Aliantei USR-PLUS solicita Comisiei Europene declansarea unui audit de urgenta pentru sistemul 112 care sa clarifice eficienta localizarii apelantilor aflati in primejdie.

Prezidentiale 2019. USR-PLUS amana inceperea campaniei de strangere de semnaturi pentru Dan Barna

Alianta USR PLUS a amanat inceperea strangerii de semnaturi pentru candidatul la presedintie al celor doua formatiuni, Dan Barna.

Interviu cu Valeriu Stoica. Sper ca nu se vor ostiliza atat de tare relatiile intre USR-PLUS si PNL astfel incat sa nu fie posibila colaborarea la locale.

Ce se intampla daca candidatul PSD la prezidentiale nu intra in primul tur? Apare un mare risc ca Iohannis sa faca o apropiere de PSD. O ostilizare a relatiilor dintre PNL si USR-PLUS la prezidetiale ar putea insemna un dezastru la alegerile locale, spune Valeriu Stoica antr-un interviu Contributors. ro. Nu putem reseta statul apasand pe un buton. Resetarea statului insemna mai intai o reconstructie a clasei politice.

Dan Barna, dupa anuntul ca presedintele Iohannis va fi primit la Casa Alba: Eu merg in SUA, in septembrie Ce agenda are candidatul USR-PLUS pe taram american (VIDEO)

Dan Barna, candidatul Aliantei USR-PLUS la alegerile prezidentiale, a anuntat marti seara, in direct la B1TV, ca va merge in SUA, intre 21 si 28 septembrie, pentru diverse intalniri, dar si pentru forumul.

Ce obiective si criterii de integritate si-a trasat Alianta USR-PLUS, in protocolul de colaborare. Documentul va fi semnat in zilele urmatoare

USR si PLUS au votat, marti, formarea unei aliante politice, dupa mai multe zile de tensiuni, astfel ca au creionat un protocol de colaborare, care va fi semnat in zilele urmatoare si care vizeaza obiectivele as.

SONDAJ. USR-PLUS ar castiga alegerile parlamentare din 2020. Conditia: sa ramana impreuna. Cat a mai scazut PSD. PNL, sub scorul de la europarlamentare

O alianta USR si PLUS ar castiga alegerile parlamentare, arata un sondaj IMAS la comanda Europa FM. Separat, USR ar obtine 21,4%, in timp ce PLUS ar scoate doar 6%. insa luate impreuna, cele doua partide ar depasi PNL, cotat la 25,5%, cu un procent si jumatate sub scorul de la europarlamentare. Totusi, o alianta electorala nu reuseste sa adune, de obicei, scorul partidelor care o compun. PSD culege roadele haosului intern: a coborat sub 20%.

Liderii USR si PLUS vor porni in campanie intr-un tandem `presedinte-premier`. Dan Barna: Dacian Ciolos se va implica activ. Lansarea candidaturii va avea loc pe 27 august (VIDEO)

Dan Barna, candidatul aliantei USR-PLUS la alegerile prezidentiale din acest an, a anuntat marti, in direct la B1TV, ca va merge in campania electorala in tandem cu Dacian Ciolos, propunerea coalitiei pentru.

Barna si Ciolos anunta continuarea aliantei USR-PLUS

Dan Barna si Dacian Ciolos au anuntat ca structurile de conducere ale USR si PLUS au votat pentru continuarea aliantei, ca urmare a rezultatului bun obtinut impreuna la alegerile europarlamentare din 26.

ştiri din Politica

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )