Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se pregateste prima remaniere guvernamentala: Ei sunt ministri pe care Dragnea ii vrea plecati

B1 B1,
Se pregateste prima remaniere guvernamentala: Ei sunt ministri pe care Dragnea ii vrea plecati

Liviu Dragnea pregateste prima remaniere guvernamentala din cabinetul Viorica Dancila. intarit dupa victoria din Comitetul Executiv al PSD in care i s-a cerut demisia, Dragnea pregateste inclusiv inlocuirea. continuă pe B1

Leoreanu (PNL): Sunt ingrijorat ca premierul Dancila, campioana gafelor, se ocupa de remaniere. Cine sunt cei cinci ministri care trebuie sa plece urgent

Imi exprim ingrijorarea ca doamna Viorica Dancila, campioana cunoscuta a gafelor, va face evaluarile ministrilor si va decide cine trebuie sa fie remaniat, desi este ultima persoana care poate realiza o astfel de evaluare. Desi ar fi doar o peticire a unui guvern ce sta sa se destrame, trebuie sa o consiliez in mod sincer si bine intentionat pe doamna premier si sa ii propun cinci ministri care trebuie sa plece urgent, sustine Leoreanu.

VIDEO Ce nu s-a vazut la TV n ziua n care Dragnea a supravietuit din nou la sefia PSD

Mai bine de opt ore au stat liderii PSD in sedinta Comitetului Executiv al Partidului sa dezbata scrisoarea dizindetilor care cereau demisia lui Liviu Dragnea de la sefia partidului. in tot acest timp tensiunea s-a resimtit din plin inafara usilor inchise, iar unele conflicte intre membrii PSD s-au dus si afara pe holurile din Parlament. Vezi un videoreportaj marca HotNews. ro cu imagini inedite surprinse in ziua in care Dragnea a rezistat pentru a treia oara unei tentative din interiorul partidului de a fi dat jos de la conducere.

Leoreanu (PNL): Sunt ingrijorat ca Dancila, campioana gafelor, se ocupa de remaniere. Cine sunt cei cinci ministri care trebuie sa plece urgent

Imi exprim ingrijorarea ca doamna Viorica Dancila, campioana cunoscuta a gafelor, va face evaluarile ministrilor si va decide cine trebuie sa fie remaniat, desi este ultima persoana care poate realiza o astfel de evaluare.

Zilele lui Tudorel Toader sunt numarate: Liviu Dragnea s-a dezlantuit a adresa ministrului in CEx-ul PSD

Tudorel Toader a intrat in dizgratia lui Liviu Dragnea si nu ar fi de mirare ca acesta sa fie inlocuit din fruntea Ministerului Justitiei cu prima ocazie posibila. Supararea liderului PSD vine din intarzierea.

Zilele lui Tudorel Toader sunt numarate: Liviu Dragnea s-a dezlantuit la adresa ministrului in CEx-ul PSD

Tudorel Toader a intrat in dizgratia lui Liviu Dragnea si nu ar fi de mirare ca acesta sa fie inlocuit din fruntea Ministerului Justitiei cu prima ocazie posibila. Supararea liderului PSD vine din intarzierea.

Cine sunt nemultumitii care au votat pentru inlaturarea lui Liviu Dragnea si cine a tradat si a schimbat pe final tabara

Liviu Dragnea a repurtat vineri o victorie extrem de importanta in interiorul Comitetului Executiv al PSD si a ramas in continuare presedinte in ciuda faptului ca o tabara importanta de nemultumiti i-au.

Acestea sunt alimentele care nu vor ingrasa niciodata. Poti manca in orice cantitate

Aceasta este o lista cu alimentele pe care le poti consuma fara sa iti faci griji de numarul caloriilor. Asta nu inseamna ca trebuie sa renunti complet la celelalte produse. Ai nevoie de o dieta.

HOROSCOP GHINION 2019. Acestea sunt zodiile care vor avea mari probleme. Mai bine nu jucati la Loto

Horoscopul ghinionului iti poate da informatii despre perioadele din viata in care o sa ai diverse necazuri, momente care sunt inerente in viata oricui. Astrologii spun ca, in functie.

Augustin Lazar, despre dosarul violentelor din 10 august: Mai sunt documente care trebuie declasificate

Procurorul general Augustin Lazar a anuntat, joi, referitor la dosarul violentelor de la mitingul din 10 august, ca sunt in continuare documente care trebuie declasificate, transmite Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2514 seconds )