Libnet.ro
UNICEF

14:01

Raed Arafat: Avem 14 masuri pentru imbunatatirea sistemului 112. Vom face un parteneriat cu Google pentru implementarea AML Cartele PrePay, doar cu datele utilizatorului

B1 B1,
Raed Arafat: Avem 14 masuri pentru imbunatatirea sistemului 112. Vom face un parteneriat cu Google pentru implementarea AML Cartele PrePay, doar cu datele utilizatorului

Raed Arafat, secretar de stat si presedinte al Comitetului interministerial privind sistemul apelurilor de urgenta 112, a prezentat, miercuri,masurile luate si propuse de organismul interinstitutional. continuă pe B1

Raed Arafat,masuri dupa crimele de la Caracal: Protocol de colaborare cu Google pentru implementarea sistemului de localizare a apelurilor la 112

Secretarul de stat Raed Arafat, presedinte al Comitetului interministerial privind sistemul apelurilor de urgenta 112, a prezentat miercuri la Palatul Victoria un set de 14 masuri pentru imbunatatirea sistemului de urgenta, una dintre acestea priveste incheierea unui protocol de colaborare cu Google pentruimplementarea sistemului Advance Mobile Location.

Raed Arafat, concluzii dupa tragedia de la Caracal: Vom reforma sistemul de urgenta 112

Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat, miercuri, ca s-au luat un set de masuri pentru imbunatatirea legislativa a monitorizarii. Acesta a mai subliniat ca utilizatorilor prepay care apeleaza la serviciul 11.

Raed Arafat anunta modificari la sistemul 112. Si acum se lucreaza pe raport

Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat, marti, ca raportul comisiei privind imbunatatirea serviciului de localizare prin sistemul 112 va fi prezentat miercuri. Raport despre masurile care trebuie luate.

DOCUMENT Guvernul promite implementarea sistemului de localizare rapida AML in maximum un an Cartele prepay doar cu buletinul Cele 14 masuri decise dupa tragedia de la Caracal

Guvernul promite implementarea sistemului de localizare rapida AML Advanced Mobile Location) in maximum un an de zile, fiind deja pregatita o ordonanta de urgenta in acest sens care va fi pusa joi in dezbatere publica. Anuntul a fost facut de Raed Arafat care a condus comitetul de criza, infiintat la cererea premierului Viorica Dancila, dupa tragedia de la Caracal. Arafat a prezentat cele 14 solutii identificate, intre cele al caror termen de indeplinire este de maximum un an fiind si cea referitoare la cartelele prepay, care nu mai pot fi vandute decat dupa colectarea de catre operatorii de telefonie mobila a datelor de identificare. Datele vor fi furnizate insa doar in cazul in care se apeleaza la 112.

Raspunsul lui Raed Arafat cand a fost intrebat daca garanteaza cu functia implementarea masurilor anuntate pentru sistemul 112 Seful DSU prezentase 14 initiative

Raed Arafat, presedinte al Comitetului interministerial privind sistemul apelurilor de urgenta 112, a precizat ca nu garanteaza cu functia implementarea masurilor prezentate miercuri seara la Palatul Victoria, pe.

Alexandru Cumpanasu il ataca pe Raed Arafat, in cazul Caracal: L-a inghitit sistemul!

Alexandru Cumpanasu l-a atacat dur pe Raed Arafat. Unchiul Alexandrei Macesanu a sustinut ca medicul de origine palestiniana a fost inghitit de sistem. De asemenea, mai suliniaza si ca omul altadata rational s-a bagat prea mult cu cei de la varful politicii, referindu-se la Arafat. Alexandru Cumpanasu, atac direct catre Raed Arafat Unchiul Alexandrei Macesanu .

Traian Basescu, despre planul expus de Raed Arafat pentru sistemul 112: La noi, pana nu sta cineva in capul mesei, nu se misca lucrurile (VIDEO)

Traian Basescu a explicat miercuri seara, in direct pe B1TV, ca planul expus de Raed Arafat confirma o teorie a sa mai veche, si anume ca lucrurile se misca in Romania abia dupa s-a asezat cineva in.

Raed Arafat, anunt despre un nou sistem de preventie: Vom incheia un protocol de colaborare cu Google

Secretarul de stat Raed Arafat, presedinte al Comitetului interministerial privind sistemul apelurilor de urgenta112, a sustinut, miercuri seara, o declaratie de presain care a prezentat concluziile.

Raed Arafat reactioneaza dupa raportul STS privind apelul la 112. Cat de mult conteaza daca procentul apelurilor false sau al non-urgentelor este 70% sau 47%?

Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor de Interne, Raed Arafat, a reactionat dupa ce a fost contrazis de catre Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) privind numarul apelurilor false de la 112.

Rana care provoaca drame in Romania. Profesorul Dan Voiculescu cere masuri pentru reintregirea famiilor de romani

Tragedia de la Caracal demonstreaza existenta unei lungi serii de vulnerabilitati ale institutiilor si societatii romanesti, de la ineficienta sistemului 112 pana la incompetenta stupefianta a unor.

ştiri din Politica

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )